maanantai 24. toukokuuta 2010

Tallinan terveisiä!

Kävimme Kassun kanssa Tallinassa viikonloppuna näyttelyssä, kun poika on ollut jo pitkälti viime vuodesta jumissa sertiensä kanssa. Poika on nyt IP ja olen hyvin tyytyväinen arvosteluihin :) Myöskin ensimmäinen CAGPIB serti on nyt saavutettu, joten taas on pitkä näyttelytaival Suomessa edessä ennen kuin tarvitsee seuraavan kerran Kassun kanssa lähteä ulkomaille sertejä metsästämään! :) Mukana näyttelyssä oli myös Maria meidän Nepon pojan Aapelin kera, sekä Päivi Nukiksen tyttären Angelin kanssa ja Merja ja Henriikka Unnan 3/4 sisarusten Helmin ja Adamin kanssa! Kiitos kovasti kaikille hauskasta viikonlopusta ja mahtavasta matkaseurasta! Erityisesti Marialle ja Aapelille terveisiä ja kiitokset Nepon kolmannesta Grand International jälkeläisestä! Ennen seuraavaa matkaa opetellaan luetun ymmärtämistä ja yritetään välttää mummomafioita ;)

Kassu ja Aapeli yllätti molemmat meidät mammat iloisesti, kun menomatkalla hytissä pojat laskettiin vähän jaloittelemaan ja pojat olivat kuin olisivat tunteneet toisensa aina! Taisivat ajatella, että "onpas komean värinen punainen mies tuo toinenkin, varmasti yhtä älykäskin kuin minä". Pikemminkin hotellilla sitten piti vähän itkeskellä, kun kaikki kissakaverit oli hukassa!

Kotonakin Kassulla on nyt vähän tylsää, kun pitää olla Unnan raskauden vuoksi eristyksissä. En tahdo ottaa mitään riskejä, että tuotiin näyttelystä turhia pöpöjä kotiin, joten Kassu viettää kuluvan viikon työhuoneessa. Täällä kuitenkin me ihmiset vietetään päivittäin aika tavalla aikaa, joten ihan yksin ei tarvitse olla kuitenkaan ja pusuja ja rapsutuksia riittää kyllä!

Unnan maha on kasvanut räjähdysmäisesti viikonlopun aikana. Painoakin on nyt tullut 1,3kg astutushetkestä, mahanympärys on 48cm. Vielä kolme viikkoa jäljellä ja Unnan on nyt jo vähän hankala olla masunsa kanssa, enää ei hypätä ihan niin ketterästi ikkunalaudoille ja vauhtikin on jopa vähän hidastunut. Itse veikkaan optimistisesti vieläkin viittä, mutta eriäviäkin mielipiteitä on esitetty ja taitaa korkein veikkaus tällä hetkellä olla 8. En kuitenkaan usko mihinkään sellaiseen megapentueeseen ja taitaa se 5 olla lähempänä totuutta silti! (Tai ainakin niin tahdon uskotella itselleni ;) ) Loppujen lopuksi masu ei ole vielä ihan niin iso, kuin se kuulostaa olevan. Ja niille, jotka ei usko ;) kuvia todisteeksi! :)


4 kommenttia:

  1. Kuvat ei jostain syystä näy :-/

    Onnea Kassulle IP-tittelistä!! :-)

    VastaaPoista
  2. No on toi aika iso maha, kun ajattelee että on vielä 3 viikkoa odotusta jäljellä! Veikkaan, että 7 ipanaa tulee ;-)

    VastaaPoista
  3. Voi apua tota mahaa :D Onnea vaan ;) Mahanympärys on suurempi mitä Mollalla parhaimmillaan 5 pennun masussa ;)

    Pusut titteli-Kassulle!

    VastaaPoista
  4. Onnea Kassulle IP-tittelistä ja kiitos kivasta seurasta Tallinnassa!
    terveiset Angelilta ja Päiviltä

    VastaaPoista