lauantai 12. kesäkuuta 2010

Odottelua, odottelua...

Kaikki, jotka ovat saaneet yhdenkin pentueen tietävät nämä viimeiset päivät ja tunnit. Ainoa ajanviete on seurata tuota TANKIN (tai Jarkon mukaan viskitynnyrin) kokoista emoa ja odotella, että joko niitä synnytyksen merkkejä alkaisi olla ilmoilla. Siinähän tulee vähintäänkin hulluksi, kun on sidottu neljän seinän sisään! Onneksi Riihimäellä sattuu olemaan Erämessut ja lupasin mennä isäni kanssa sinne käveleksimään ja katselemaan :) EI huolta, äitini tulee tänne synnytysvahdiksi, että ei varmasti ala tapahtumaan mitään! Itse kun olen 500m päässä kotoa niin tänne pääsee aika nopeasti tarpeen vaatiessa!

Unnalla on maha selkeästi laskeutunut, tisuissa alkaa tuntua painoa (maito laskeutuu) ja pennut on selkeästi lähtökuopissa. Painoa on tullut lisää 2kg! ja mahan ympärys oli ennen laskeutumista (nyt en ole mitannut, neiti ei tykkää) 55cm. Eilen illalla neiti oli todella levoton ja hengitteli vähän siihen malliin, että josko se synnytys alkaisi. NÄÄH, ei me sellaista harrasteta! Tosin 65 vrk. on kyllä vasta huomenna ;)

Unnan mielestähän synnyttäminen on täysin vanhanaikaista ja pois muodista! Unna on nykyaikainen uranainen ja miksi yksi raskaus haittaisi lupaavasti alkanutta kiipeilijän (eilen löysin Unnan yrittämästä verhosokkelin päälle taiteilemaan katonrajasta), pikajuoksijan (yllättävän lujaa pääsee tässä kolmiossa rallaamaan, kun löytää vain ne oikeat reitit) tai painijan (Unna ja Kassu painii ja leikkii ihan entiseen tahtiin) uraa! Unnahan on aina ollut vähän sellainen poikatyttö ja pojat ei saa vauvoja! Sitä paitsi kyllähän sitä kilpparin luonnetta sen verran pitää olla, että jos Unna on päättänyt pitää äidin odottamassa, niin sittenhän sitä pidetään äiti odottamassa!

Kyllähän tuo neiti selkeästi alkaa olla vähän ärsyyntynyt masuun. Unna etsii mahdollisimman viileät paikat (eteisen laattalattia on kiva) jossa makoilla ja siinä ollaan sitten silmät sikkurallaan. Häntä myös vispaa ainakin silloin, kun vauvat on oikein aktiivisella tuulella.

Onhan niitä ailieneita (masu vispaa siihen tahtiin, että siellä on pakko olla Ailien tai useampiakin siis) mukava katsella, mutta oikeastaan niitä katselisi mielummin jo ihan livenä ;) Itseä ei vieläkään jännitä tuleva synnytys (onkohan mussa jotain vikaa?) mutta se jännittää montako niitä tulee! ;)

Seuraavat päivitykset sitten, kun on OIKEASTI jotain kerrottavaa ;) Pitäkää peukkuja, että kaikki menee hyvin ja saadaan niitä vauvoja maailmaan ennen ensiviikonloppua! ;)

Lopuksi vielä pari kuvaa Tankista ja Nukis & Nejo näyttää mallia synnytyspesän oikeaoppisesta käytöstä! Veljesrakkautta siis :)



4 kommenttia:

  1. peukkuja matkaan :) Kyllä ne söpöläiset pian on maailmassa.. ne kaikki kuusi ;)

    VastaaPoista
  2. Peukut on pystyssä täälläkin! Rapsutuksia mammalle ja kärsivällisyyttä odotteluun kätilölle! :-)

    VastaaPoista
  3. Huomenna pullahtaa kun plussapallot viisi potraa pentua! Kolme poikaa ja kaksi typyä, pienin 115 g, saatte nähdä!

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä loppuodotteluun ja synnytykseen sekä mammalle että kätilölle! Ihanaa nähdä minkäslaisia sukulaislapsosia sieltä putkahtaakaan ;)

    VastaaPoista