maanantai 14. kesäkuuta 2010

Väsynyt, mutta onnellinen!

Kun Unna vielä tänä aamuna oli vahvasti sitä mieltä, että synnyttäminen on ihan tylsää ja sen homman voi jättää tekemättä kokonaan. No nyt on toinen ääni kellossa! :D

Unna aloitti esisupistukset jo eilen illalla todella vahvasti ja oli hurjan levoton koko viime yön, sekä tämän päivän. Neljän aikaan alkoi sitten tapahtumaan. Ensimmäinen vauva oli maailmassa jo viiden aikaan ja viimeinen puoli yhdeksän.

Kaiken kaikkiaan saldo on siis 7 Tosin tämä onkin jo aika suuren osan tiedossa, onneksi tuo puskaradio ja synnytyskanava toimi hyvin. ;) Unna oli todella hyvä synnyttäjä ja näyttäisi olevan kärsivällinen ja onnellinen, mutta väsynyt emo :)

Ensin näytti siltä, että Unna tekee kaikki vauvat ilman punaista. Ensimmäisenä maailmaan saapui mustavalkea (n 09), tyttö 108g. Sitä seurasi ruskeakuviollinen tyttö (n 09 23/24) 103g, jonka jälkeen saimme maailmaan toisen ruskeakuviollisen tytön (n 09 23/24) 102g. Tytöt ovat kuitenkin aivan erinäköisiä, toisella on valkea piirto toisella ei. Molemmat ruskeat ovat valkealla. Sitten maailmaan tuli yllätys, tosin aivan mahdollinen sellainen ja mieluinenkin, sininenvalkea poika (a 09), 107g.
Tämän jälkeen ajattelin jo, että missä tilaamani kilpparityttö. Toki ruskeavalkoiset on suosikkejani ;) joten ehkä Unna ajatteli ihan äitiä... Unna piti tässä kohtaa lähes tunnin tauon, mutta pentujen pienet syntymäpainot kuitenkin viittasivat siihen, että lisää on tulossa. Viidentenä maailmaan ponnahti odotettu kilpparityttö valkoisella (f 09), 99g. Kuudentena maailmaan ponkaisi kiintiöpunainen ;) suurin pentu, punavalkea poika (d 09) 121g. Tämän kuviollisuudesta en sano vielä juuta enkä jaata. Ja viimeisenä meidän rääpäle 93g painoinen pieni creme poika (e). Tämän viimeisen valkoisesta, enkä myöskään kuviollisuudesta en sano myöskään yhtään mitään!!

Itse en ole nukkunut (Unna ei todella ole antanut) lähes 2-vuorokauteen. Nyt on aika vähitellen laittaa valot pois ja pää tyynyyn :) Sukupuolet saattaa siis vielä vaihtua vähän levänneemmillä silmillä ;) Myöskin synnytysselostus voi olla järkevämpi huomenna...

Vielä pari kuvaa vastasyntyneistä! <3


6 kommenttia:

  1. Onnea monen halauksen ja rapsutuksen kera :) t. koko Meadowpawsin kissalan väki...niin karvaiset kun vähemmän karvaisetkin :)

    VastaaPoista
  2. Täälläkin oltiin hengessä mukana koko synnytyksen ajan, tietopalvelun kautta ;)
    Oikein paljon onnea ja jaksamista suuren pentulauman kanssa! Adam on erittäin ylpeä tuore eno, ja lähettää terveiset 3/4 siskolleen Unnalle!

    VastaaPoista
  3. Onnea pennuista <3 mun veikkaus pentumäärästä meni kuin menikin oikein!

    Aivan ihana väriskaala ipanoita! Unnalle rapsutuksia ja jaksamista lauman kanssa :-)

    VastaaPoista
  4. Onnea ihanasta pentueesta! Upeat värit ipanoilla :) Ja mun Mollasta tuli nyt mummi!! Tiineenä oleva mummi, mut kuitenkin ;)

    VastaaPoista
  5. Onnittelut ihanan värisestä vauvalaumasta! Terkut Madde-isomummolta ja muilta sukulaisiltamme vauvoille, ja tietenkin huoltojoukoille ;)

    VastaaPoista
  6. Ihan mahdottomasti onnea ihanasta pentueesta!! Kultaiset vaavit Unnalla! Ihania värejä ja tyttöjä ja poikia! Angelilta ekstraonnittelut vielä.

    VastaaPoista