sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Kuulumisia

Vauvat ovat nyt asuneet kolmisen viikkoa uusissa kodeissaan. Kaikilla on mennyt kotiutuminen todella hyvin ja ovat ottaneet uudet kotinsa, omat ihmisensä ja uudet kissa/koirakaverinsa hyvin vastaan :D Kaikki ovat olleet oikein reippaita pieniä kissanalkuja ja kasvattaja-mamma on pienistä oikein ylpeä! :)

Menneenä viikonloppuna kävimme sitten ensimmäisessä näyttelyssä! Mukana oli lauantaina Unna-emo, Enni, Saaga, Sisu ja Samu. Unna sai sertinsä ja käyttäytyi oikein mallikelpoisesti, mitä vähän pelkäsin sillä meillä on tässä ollut nyt vuoden tauko näyttelyistä ja vauvatkin välissä. Joten rouvalla on nyt sitten naimalupa ja voimme alkaa suunnitella pikkuhiljaa seuraavaa pentuetta, joka varmaan ajoittuu alkuvuodelle 2011. (Mikäli kaikki menee hyvin ja astutus onnistuu) Enni, Saaga, Sisu ja Samu saivat kaikki oikein hyvät arvostelut ja kasvattaja hyvän mielen. Norskin näköisiä otuksia ollaan kasvatettu. Kaikki myöskin käyttäytyivät oikein mallikelpoisesti ja rohkeasti. Samua vähän jännitti, mutta poika oli jo meillä se ujoin tapaus, joten emme ihmettele asiaa ;)

Sunnuntaina paikalla oli Unnan lisäksi Velmu (16-viikkoa, vähän päälle 3kg) Fanny ja Eeden. Unna sai sertinsä ja kaikki pikkukisut taasen hienot arvostelut ja mamma on ylpeä! Myös tämä kolmikko käyttäytyi oikein mallikelpoisesti :)

Kiitos Arjalle, Marialle, Lealle, Kimmolle ja Niinalle sekä Maaritille, Petrille, Janille ja Juholle, että toitte kultamurut näyttelyyn ja hyvästä seurasta molempina päivinä! :D

Näyttelyssä oli mukana myös Nepon isä Hentsu, joka onkin oikein komea ja suuri herrasmies :)

Kotona meillä lauman kemiat tuntuvat muuttuvan Ennin kotiinjäännin ja siis Unnan ensimmäisten pentujen myötä. Nepo on edelleen laumanjohtaja, Unna ei edes yritä viedä sitä paikkaa Nepolta (yleensä leikkaamaton naaras on laumassa yläsijalla), mutta Unna on ottanut paikkansa suoraan Nepon alapuolelta ja muut eivät edes yritä estää Unnaa. Hauska vaan on katsoa, kun Unna vähän yrittäisi kouluttaa "kakaraansa" leikin lomassa niin Nepo tulee katsomaan mitä on meneillään. Nepon Enniä kun ei saa kurittaa, paitsi Nepo ;) Nepo myöskin hoivaa antaumuksella laumansa tyttöjä, varsinkin Enni saa iltapesun ja hellyyttä isoisoiso-vaariltaan :) Vauhtiakaan ei meiltä puutu. Enni juoksuttaa poikia ja emoaan ja mikäli isommista kissoista ei juuri sillä hetkellä ole leikkikavereiksi niin aina voi vähän yrittää käydä ihmis-äikän tai -iskän kimppuun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti