lauantai 28. tammikuuta 2012

11 viikkoa menoa ja meininkiä!

Niin se aika kuluu. Vasta vauvat syntyivät ja nyt on jo 11-viikkoa takana!

Taas on tähän aikaan mahtunut monta huolta ja vielä useampi onnen hetki! :) Luovutus lähestyy ja sitä mukaa haikeus. Pentujen mukana talvi kääntyy vähitellen kevääseen ja päivät pitenee!

Onneksi tiedän, että kaikki vauvat saavat ihan parhaat omat kodit ja jokaista odotetaan rakastetuksi perheenjäseneksi!

Vauvoilla on kaikilla omat ihanat luonteensa! Taika on kunnon tättähäärä, joka tykkää touhuta ihan yksinkin ja onkin todella usein liikkeessä! Kuitenkin mahtavan ihmisläheinen ja Taika tulee usein miukuen ja hurjasti kehräten hakemaan hellyyttä! Sonja on myös vähän oman tiensä kulkija! Sonjaa ollaan etsitty pitkin asuntoa lukemattomia kertoja ja sitten tyttö vain ilmestyy jostain kulman takaa "ähäkutti"-ilme kasvoillaan! Sonja on myös kova tyttö kehräämään! :) Helmi on meidän elohiiri! Ei ole todellakaan ihme, että juuri Helmi kaikista vauvoista onnistui satuttamaan jalkansa! Tyttöllä riittää energiaa vaikka muille jakaa! Tosin sitten taas siinä on se huono puoli, että ruokakupilla ei oikein tahdottaisi viihtyä vaan saan kantaa Helmin useasti kupille ennen kuin tyttö rauhoittuu syömään. Helmi on tällä hetkellä pentueen pienin, mutta sitten kyllä ehdottomasti karvaisin. Ressu on todella rohkea ja ihmisläheinen kehräävä pusupoika! Ressulla on myös monta rautaa kokoajan tulessa ja Helmi ja Ressu onkin aivan parhaat painikaverit. Molemmilla kun sitä virtaa riittää vähän liikaakin ;) Lolasta luulin pitkään, että tyttö on arka mutta taitaakin olla niin että enemmäkin tyttö on vähän sitä mieltä, että "mitäs siinä näpelöit mulla on leikki kesken". Koska rohkeasti tyttö kuitenkin tulee vieraitakin katsomaan ja leikkimään. Lola ei vain oikein tykkää touhuta yksin, vaan tuhmuuksiin tarvitaan kaveri :) Karkki on meidän jättiläinen. Tyttö on ehdottomasti pentueen suurin ja vielä pörröinenkin, joten se vähän hämää kokoa vielä suuremmaksi. Karkki on rohkea ja kehrääväinen pusutyttö. Aivan mahdottoman energinen tapaus myös ja aikamoinen velmuilija veljensä Pojun kanssa! Poju on ehdottomasti pennuista rohkein ja siis myös uhkarohkein! Aina ensimmäisenä katsomassa mitä tapahtuu ja auttamassa "mummia" asiassa kuin asiassa! Poju myöskin nukkuu aivan kaikki yöt mummin kainalossa Ressun ja Karkin kanssa. Itseasiassa lähes kaikki vauvat on löytäneet tiensä meidän sänkyymme nukkumaan :)

Helmin jalka on parantunut hyvin. Jalasta on otettu yksi kontrollikuva, jonka perusteella olemme saaneet luvan alkaa rallata sähän kerrallaan. Aika hyvin tyttö on itsekin varonut jalkaansa ja jäänyt välillä uinumaan kun muut vauvat alkaa rallaamaan. Yksi kontrollikuva jalasta vielä otetaan, mutta ei se kyllä ainakaan kipeä ole eikä haittaa menoa eikä meninkiä! ;)

Lopuksi vielä harvinainen yhteiskuva vauvoista! Yksittäiskuvat taas kotisivujen Pennut-sivun kautta ja 11-viikkois yhteiskuvista löytyy vielä maitobaarikuvakin. Ei taas Unna tahtoisi oikein vierottaa vauvojaan, vaikka vähitellen kyllä ei päästäkään enää pieniä tissille ihan niin useasti :)


3 kommenttia:

  1. Kävin tuolla kotisivuilla katsomassa kuvia ja on ne vaan suloisia. Tuo punainen on ihana. Ja Karkki kanssa. No kaikki ne on :D
    Mahtava se maitobaarikuva kyllä, ei emoa näkynyt turrilaisten alta kyllä ollenkaan.

    VastaaPoista
  2. Täytyy sitten toivoa, että saisivat Oskarinkin kanssa aikaan niitä punaisia poikia ;)

    On nämä kyllä ihania, kiitos! Kaikki on niin rakkaita! Ja maitobaarilla tosiaan alkaa olla jo vähän ruuhkaa verrattuna siihen mistä lähdettiin ;)

    VastaaPoista
  3. Voi miten suloisia pentuja. :) <3

    VastaaPoista