sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Niin se vaan vaihtui taas vuosi! Ihmeellistä miten nopeasti aika nykyään juoksee! Vastahan vuosi 2011 alkoi ja nyt eletään jo vuotta 2012!

Valitettavasti aika juoksee ihan yhtä nopeasti vauvojenkin kanssa. Vasta ponnistin Unnan kanssa päivän pentuja ulos pesän äärellä ja nyt pienet ovat vallanneet koko asunnon ja ovat jo 7-viikon ikäisiä! Minne tämä aika katoaa? Voisiko joku ihan vaan pieneksi hetkeksi seisauttaa kellot?

Pienet ovat kaikki ihania omia persooniaan! Kovin uteliaita, seurallisia ja vaikka välillä vähän jännittää niin silti mennään katsomaan mistä se jännä asia johtuu! Tosin eilisen räjähdykset vähän sai aikaan pientä pelkoa, mutta onneksi voi aina nukkua kavereiden kanssa kasassa ja pienet murheet unhoittuu :)

Suurin osa vauvoista painaa jo yli 1kg eikä muutkaan perässä kaukana tule. Vauhti on tosiaan jo aikamoinen, kun pienet rallaavat pitkin asuntoa! Unille kaikki hakeutuvat kuitenkin vielä omaan huoneeseen, vaikka ovet onkin auki. Pari kertaa Ressu ja Karkki on löytynyt vaatekaapistamme uinumasta, mutta muuten pieniä ei juuri ole joutunut etsimään! On se ihmisen seura niin vaan mukavaa, että lähelle pitää hakeutua!

Täällä myös opetellaan kovaa vauhtia siihen, että varpaisiin ei ole ollenkaan soveliasta käydä käsiksi. Varsinkin Poju on päättänyt kaataa suurimman liikkuvan otuksen - minut... Mutta kyllä siihenkin keinot keksitään, keksittiin viimeksikin :)

Sonja etsii vielä ihan omaa kotiaan. Tyttö on todella iso ja vahva. Sekä omaa kauniin profiilin ja hyvän leuan! Simmut saadaan tällä hetkellä vähän pyöreiksi, toivottavasti se piirre menee ohi... Luonteeltaan tyttö on ehkä vähän tarkkaavaisempi aluksi kuin muut, mutta sitten kun vauhtiin päästään niin tyttöä ei pysäytä mikään! Nimensä mukaisesti (Sweet Sonata) tyttö kertoo kyllä myös mitä on mieltä asioista ;) Kertakaikkisen hurmaava kaunis pikkuneiti! :)

Joulun pyhät on onneksi nyt lähestulkoon ohitse ja pääsee taas keskittymään oleelliseen. Vauvoihin :) Joten ensi viikonloppuna luvassa oikein kuvapläjäys pienistä! Nytkin kuitenkin Pennut-sivun kautta kaikista omakuvat ja 7vko kuvissa paljon yhteiskuvia! :)

Ensi vuoden suunnitelmatkin alkavat varmistua! Saaga ja Oskari eivät harmittavasti ole päässeet kaveruutta syvemmälle asteelle rakkaussuhteessaan ja päätimme, että on aika kokeilla tytölle uutta sulhoa! Meillä onkin nyt kolme mielenkiintoista suunnitelmaa ensi vuodelle. Toivotaan, että jokin tuottaa tulosta ;)
Päivittelen suunnitelmat sivuille piakkoin :)

Lopuksi vielä meidän komea laumanjohtaja ja Nepon hieno profiili. (Otsa saisi olla pyöreämpi, mutta kaikkea ei voi saada ;) )




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti