maanantai 6. joulukuuta 2010

Vauvoja katsomassa!

Itsenäisyyspäivä-viikonloppu takana ja oikein mukava viikonloppu olikin! Kävin viikonlopun aikana katsomassa Samua ja samalla myös Nepon tytärtä Nettaa ja poikaa Aapelia, jotka asuvat Samun kanssa samassa kodissa! Lisäksi eilen kävin moikkaamassa (ja pusuttelemassa) Saagaa ja Velmua! Kiitos taas oikein paljon vierailuista! :) Tänään sitten vielä kävin suukottelemassa Sisu-misua :) Kaikki ovat kasvaneet kovasti ja aikuistuneet! Miten se aika meneekin niin nopeasti?

Saagalla on vieläkin isot korvat ja tyttö on vain kaunistunut! :) Saagalla on oma blogi josta voi käydä seuraamassa tytön kuulumisia ja katsomassa uusimpia kuvia!


Samukin on saanut turkkia ja kasvanut ja komistunut hurjasti. Poika on vain vähän ujo, mikä on hassua, sillä kaikki muut pennut ovat jopa vähän ylirohkeita ja omaavat valtavan itsetunnon! Toisaalta Samu oli jo vauvana se aroin, jonka kanssa saimme tehdä todella töitä, että poika rohkaistui!


Velmu on SUURI, komea ja kova pusuttelemaan! :) Kovin on poika karvainenkin.


Ja lopuksi meidän Sisu-misu, ihana pusupoika ja sylimies. Ihan niin kuin pentunakin :) Ei ole poika muuttunut yhtään, kasvanut vain hitusen ;)


Bonuksena vielä Nepon tytär Netta ja poika Aapeli! Karvaisia ja isoja molemmat! :D



Olen kyllä todella ylpeä kaikista "omista" vauvoistani, ainakin luonteet on kaikilla menneet ihan nappiin! :)

Surokkiin olemme ilmottautuneet Saagan ja Ennin kanssa molemmille päiville. Lisäksi Maria on tulossa Samun kanssa myös molemmiksi päiviksi ja Velmu lauantaiksi sekä Sisu sunnuntaille. Mikäli vain mahduimme mukaan!
Toivottavasti, sillä olisi kiva kuulla mitä tuomarit sanovat meidän kasvaneista ipanoista! :)

Meillä kotona Unna on päättänyt pitää jalat ristissä. Vauvat on taas ihan tyhmiä ja ne pilaa taas hyvin jatkuneet painijan, pikajuoksijan ja kiipeilijän urat!

Enni kasvaa ja on ottanut paikkansa Nepon kainalossa. Mitä nyt välillä pitää vähän ihmis-äiskän ja -iskän jalkoja ja käsiä saalistaa peiton alta... Kertakaikkisen ihana lellivauva-riiviö tuosta tytöstä on kasvanut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti