maanantai 12. heinäkuuta 2010

4 viikkoa!

Niin se aika kuluu! Jo neljä kokonaista viikkoa takana! Vauvat opettelevat kovaa vauhtia syömään kiinteää ruokaa ja kasvattajamamman ylpeydeksi kaikki seitsemän osaavat jo käydä ihan itse vessassa :) Unnaltakin tulee vielä hyvin maitoa, joten maitobaarikin on auki 24/7 Itselle tahtoo tulla jo surku, että "enää" 10-viikkoa ja vauvat lähtee omiin koteihin. Toisaalta ehkä sitä mieli muuttuu, kun kaikki 7 alkavat rallaamaan pitkin asuntoa....

Vauvojen luonteenpiirteet alkavat tulla vähitellen esiin ja se että tykkäävät kaikki olla todella paljon sylissä! Kun menen pesälle ja istahdan alas niin kaikki seitsemän yrittävät änkeä syliin makoilemaan. Eipä siinä mitään, kun ovat vielä näin pieniä, mutta parin viikon päästä eivät pakosti enää kaikki mahdu yhtä aikaan syliin nukkumaan. No sitten pitää vain vuorotella :) Kyllä tuolla pesässä jaksaa istuskella tunnin jos toisenkin!

Ensimmäiset pennunkatsojatkin tulevat tällä viikolla käymään :) Samu (sinivalkea poika) on jo varattu, ollut oikeastaan syntymästään saakka! Lisäksi Enni (kilpparivalkea tyttö) on varattu, tai no varattu ja varattu. Mikäli mitään ihmeellistä ei tapahdu niin Enni jää kotiin sulostuttamaan meidän arkea :) Sen verran tomera ja nätti pikkuneiti tuo on, että eihän siitä vaan voi luopua!

Kuumahan meillä toki on asunnossa, isot pojat makoilevat vain reporentoina pitkin asuntoa! Ja tuntuu tämä lämpö vievät mehuja vähän vauvoistakin. Painot kyllä nousee hyvin ja välillä leikitään, mutta enimmäkseen on mukava köllötellä pesässä mahat pystyssä! Yöllä sitten innostutaan rallaamaan enemmänkin ;) Itseä kuumuus ei haittaa, kerrankin tarkenee olla ilman pitkähihaista ja sohvalla ilman vilttiä. Mutta tosiaan kissojen takia toivoisi lämpötilan hieman laskevan! Nämä meidän pojat kun eivät ole karvattomimmasta päästä!

Uusia kuviakin pienistä taas kotisivujen kautta, pennut osiosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti