sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kesäisiä kuulumisia!

Niin se kesä vaan vihdoin tuli! Tosin aika viileäähän nyt on, mutta ei se mitään. Varmasti tässä vielä ehtii tulla helle-päivä jos toinenkin! Jotenkin tämä on vaan niin ihanaa aikaa, kun joka puolella on ihan vihreää. Linnut laulaa ja saa seurata luonnon kukkimista!

Pian tulee 2-vuotta täyteen siitä kun Pionit vetivät ensimmäiset hengenvetonsa. Tähän aikaan 2-vuotta sitten ihmettelimme meidän mamman (Tankin) vaappumista ja arvuuttelimme montako vauvaa sieltä oikein voi tulla...

Pian siis meidän "vauva" Ennikin täyttää 2-vuotta. Olen pohtinut Ennin kanssa vauvojen tekemistä todella pitkään ja odottanut sijoituspoikamme Elrondin aikuistumista. Ehdimme tuossa jo "Rontin" eli Pikon toisen omistajan Merjan ja oman ihmisen Emmin kanssa jo saada pieniä sydämentykytyksiä, kun pojalla epäiltiin harvinaista sydänsairautta (ei HCM). Onneksi kävimme Lambergin Sepon luona tarkistamassa tilanteen ja saimme hyviä uutisia. Epäilyt oli virheellisiä ja kaikki hyvin. Meillä on terve poika, ei merkkejä mistään sydänsairauksista. Myöskin GSD IV N/N (negatiivinen) ja FELV & FIV negatiiviset. Tässä sitten odotellaan, että jossain vaiheessa kesää Enni ja Piko tapaavat ja saamme vihdoin jo toisen polven Nenukan-vauvoja. Samallahan se siis on jo 6-sukupolvi kissoja meillä kotona :)

Saaga valitettavasti ei ole vieläkään kantavana ja Saagan oman ihmisen Arjan kanssa odottelemme, josko neiti pian aloittaisi seuraavan kiiman ja pääsisimme taas Manu-herrasmiestä tapaamaan. Yksi kiima ehtikin olla välissä, mutta sormet ja varpaat ristiin että seuraavasta tärppäisi!

Sen sijaan meidän supermamma Unna päätti, että on aika vauvojen :) Joten kai sen uskaltaa jo ääneenkin sanoa! Meille on tulossa vauvoja Heinäkuun puolivälin tienoilla :) Isänähän on siis komea Suvipäivän Oskari O ja emona meidän Unna, eli Leoline Hunajaiset Haaveet. Yhdistelmästä löytyy lisätietoja kotisivujen suunnitelmat osioista.

Unnalla oli tällä kerralla taasen aika kovasti aamupahoinvointia ensimmäiset 3-viikkoa, näinhän oli myös ensimmäisessä raskaudessa. Paino on noussut, mutta ei ihan niin paljon kun kahdella ensimmäisellä kerralla. Joten toiveissa olisi, että tällä kertaa todella saamme vain 5 tai alle vauvaa. Tosin eipä sillä niin väliä montako sieltä tulee, kunhan ovat terveitä. Olemme jo kaksi kertaa Unnan kanssa seuranneet 7 pienen elinkaarta ja selvinneet siitä, joten kaikki alle 8 on ihan tervetullutta :) Tosiaan kuitenkin tällä hetkellä painonnousua ajatellen odottelen 5 tai alle.

Pahoinvointi on Unnalla viimein ohi ja nyt siis ruoka maistuu paremmin kuin hyvin (siis syö taas kuin pieni hevonen) joten seurailen tässä pari viikkoa miten tuo paino kehittyy ja sen jälkeen vasta alan oikeasti arvailemaan montako siellä on! :)

Kuvassa tällä kertaa Ruusu-pentueen punainen Ressu-poika, jota kävin moikkaamassa viime viikonloppuna! Poika on kasvanut ja komistunut hurjasti :) Terveisiä myöskin kaikille muille Ruusuille ja Pioneille! :D






1 kommentti: