lauantai 1. syyskuuta 2012

Rallikissat 7 viikkoa!

Aika kuluu niin äkkiä. Tänään on syyskuun ensimmäinen päivä ja ilma on syksyisen sateinen. Syksy tuli, vaikka kesä ei kunnolla ehtinyt edes alkaa! Ja niin vaan syksyn myötä vauvat täyttivät viime keskiviikkona 7-viikkoa!

Aatos on mennyt jo painossa reilusti yli 1kg, Elle ja Pimu (tai Viiru) ovat myöskin ylittäneet 1kg rajan ja Tassu ja Fia (ent. Sara) ovat ihan pari grammaa jäljessä. 

Ovet on alkaneet vähitellen avautumaan pienille. Yöksi ja työpäivän ajaksi vielä palataan "omaan huoneeseen", mutta muuten ollaan kyllä jo tutkittu koko asunto moneen otteeseen! Hauska on seurata pienten rallia pitkin asuntoa! Ovat meidän isot kissatkin innostuneet rallaamaan pienten kanssa ja parhaimmillaan pitkin asuntoa singahtelee 7 isoa kissaa ja 5 pientä...

Myöskin Unna on alkanut enemmän leikittämään pieniä. Unna juoksee pitkin asuntoa lelu suussa ja huutelee pienille "saalistushuutoja". Hyvä opettaa pienestä pitäen miten se "ruoka" hankitaan ;) Unna on muutenkin pysynyt melko hyvässä kunnossa. Turkki on vähän alkanut nyt tippumaan, mutta Unnalla se on muutenkin tippunut tähän aikaan vuodesta.

Tänään pienillä olikin "jännä" päivä kun Aatoksen, Tassun ja Fian uudet kodit olivat täällä kaikki samaan aikaan pieniä katsomassa! Olivat pienet vähän ihmeissään kun oli niin paljon uusia ihmisiä samaan aikaan! Jopa meidän rallikissojen kuningas Aatos oli vähän peloissaan. Riiviöiden riiviö Tassu ei taasen ollut moksiskaan... Hyvä kun uusi oma koti näki tytön rallikissan luonteen jo nyt. Ei kuulemma haittaa, hyvin tyttö sopeutuu uuteen omaan laumaansa kun on vähän topakka ja rohkea luonne! ;) Kaikki muut sitten olivat vähän siltä väliltä. Tosin vierailuaika oli kyllä pienten päiväuniaikakin. Heti kun vieraat lähtivät rallattiin asunnossa jo miljoonaa!

Kiva kun kävitte ja kiitos taas Suvi leipomuksista! (Ne on jo syöty...) :)

Mustavalkea Pimu neitonen on vielä omaa kotia vaille. Neiti on aivan hurmaava ja vaikka tyttö on vähän ujo niin kyllä tuo aika nopeasti lämpenee ja leikki voittaa jännityksen. Pimu kuitenkin selkeästi kaipaa kissakaveria! 

Loppuun vielä yhteiskuva pienistä viime keskiviikolta. :)

1 kommentti:

  1. http://mauskis.blogspot.fi/2012/09/i-your-blog.html tossa olisi sulle ja sun blogille tunnustus multa ja Oskarilta :)

    VastaaPoista