keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Rekisterikirjat 9-viikkoisille!

Jonnekin, vieläpä aivan liian nopeasti, on taas kadonnut 9-viikkoa elämää! Vastahan nuo meidän Riiwiöt syntyivät ja tänään pienet täyttävät jo 9-viikkoa! Uskomatonta :)

Pienet ovat kaikki uskomattoman reippaita. Kovia juttelemaan ja kehräämään :) Viiru-neito on karistanut turhat pelot. No myönnetään, että uudet asiat ja ihmiset voi vähän jännittää, mutta pian päästään turhista peloista ja rallataan jo entistä tahtia! Aatos lähentelee 1,5kg ja Fia pienimpänä ylittää kohta 1,2kg. Muut tytöt sitten siitä väliltä :)

Kaikilla on omat ihanat luonteensa. Elle on väsymätön seikkailija, jolle kaikki uudet asiat ovat vain uusi haaste ja seikkailu :) Tyttö on myös melko tomera ja leikin tiimellyksessä tai ruokalautasella saattaa sähähtää tai murahtaa kavereille. "tämä on minun". Kuitenkin hyvätahtoisesti, eikä tyttö todellakaan ole mitenkään hankala. Rukki pörrää joka kerran kun tyttöä silittää! :) Aatos on rallikissojen kuningas, joka (terveisiä vaan Katjalle) kiipeää verhoihin, tuhoaa keittiöpaperirullat ja kokeilee rajojaan. Toisaalta Aatos kehrää kovasti pienestäkin kosketuksesta ja on ehkä kuitenkin vähän varovainen uusien juttujen kanssa. Aatos on aina ensimmäisenä minua vastassa aamulla :) Fia on jopa välillä vähän uhkarohkea ja aikamoinen tättähäärä! Tyttö tutkii pelottomasti aina uudet paikat ja jos Fia ei tahdo jotain tapahtuvan (matolääkitys on ollut kivaa) niin neidon kanssa saa vähän keskustella siitä jäädäänkö siihen syliin kiltisti... Fia on mahdottoman kaunis ja katsoo pienen jäynän jälkeen "mummia" ihanilla silmillään "en se minä ollut" ja alkaa kehräämään niin maan kovasti! :) Fia osaa myös puskea hienosti varsinkin ruoka-aikaan. Jos Aatos on rallikissojen kuningas niin Tassu on ehdottomasti kuningatar ja ehkä jopa itsevaltias! Tassun kanssa keskustelemme siitä saako varpaita purra, saako verhoihin kiivetä, saako sängyssä leikkiä varvas- ja sormihippaa. Tassu rallaa ja bailaa kyllä aivan täysillä. Mutta sitten tyttö on myös niin suloinen, kun kiipeää illalla sohvalle tai sänkyyn viereen nukkumaan ja huristelemaan :) Tassu osaa kyllä kietoa ihmiset häntänsä ympärille! Tätä rohkeampaa tyttöä ei hevillä löydy :) (terkkuja vaan Suville)

Ja sitten meidän Viiru :) Viiru harkitsee edelleen vähän uusia asioita kohdatessaan, mutta pian unohtuu turha jännitys ja rallataan siinä missä muutkin! Viiru on aivan todella kaunis mustavalkea prinsessa! Viiru rakastaa kiivetä sohvalle viereen ja vähän huristella siinä, ennen kun pitää taas lähteä tutkimaan maailmaa ja sen mahdollisuuksia! Viiru kaipaisi vielä ihan sitä omaa kotia, vaikka toki en kovin pahaksi pistä vaikka saisin tytön pitää vähän pidempäänkin ;)

On nuo kaikki vaan niin kovin rakkaita :) Ja luovutus on jo aivan nurkan takana... No 5-viikon päässä, mutta kuitenkin aivan liian lähellä ;)

Fia, Tassu ja Aatos on jo ilmoitettu ensimmäisiin näyttelyihinkin :)

9-viikkoissynttärin kunniaksi meille tipahti tänään postiluukusta aivan uutukaiset keltaiset rekisterikirjat! Jotenkin on aina vähän ylpeä hetki nähdä ensimmäisen kerran nämä rekisterikirjat. Meidän pienet ovat nyt aivan virallisestikin Norjalaisia metsäkissoja! :) Perjantaina mennäänkin sitten ensimmäisille rokotuksille!

Uudet kuvat pienistä tulee kotisivuille lauantain aikana.

Niin ja meidän Unna-mamma, joka tunnetusti ei juokse melkein koskaan aloitti juoksun tuossa maanantaina... Nyt on Unnan maailmankirjat sekaisin! Tyttö on ihan hurjaksi heittäytynyt...

Lopuksi kuitenkin vielä pari kuvaa tältä päivältä.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Tassu, Fia, Aatos ja Elle


Sitten vielä meidän Viirusta pari ihan "omaa kuvaa"





3 kommenttia:

  1. Kylläpäs vauvat ovat taas kasvaneet kovasti. Viiru on kyllä aivan ihastuttava pikkuinen valkoisen hännän- ja nenänpäänsä kanssa <3

    VastaaPoista
  2. Oi että! Ja voi apua, tässä on kyllä ehtinyt unohtamaan millaisia pieniä tuholaisia nuo vauvakissat on, toivotaan että Aatos kiipeilee siellä teillä tarpeeksi verhoihin, että jää omat rauhaan ;D Toiveajattelua?

    VastaaPoista
  3. Niin no toivossahan on hyvä elää... ;) Sitäpatsi Aatos osaa hienosti kehrätä heti, jos poikaa menee kieltämään!

    VastaaPoista