lauantai 13. lokakuuta 2012

Viimeinen kokonainen viikonloppu...

Aika juoksee samaa tahtia, kun lehdet putoaa puista. Vauvat täyttivät viime keskiviikkona 13-viikkoa. Vauvat juoksevat myös, lujempaa ja korkeammalle! :) Ja samalla rallaavat myös meidän aikuiset kissamme! Neo on vähän jopa kiinteytynyt näiden pentujen myötä, kun jätkänpätkäkin on innostunut rallaamaan. (Kaikki edelliset pentueet on olleet Nejon mielestä vähän YÖK)

Aatos on jo ylittänyt 2kg, itseasiassa painoa on 2,2kg. Elle kiikkuu ihan 2kg alapuolella ja kaikki muut tulevat sitten lähellä perässä :) Kaikki vauvat ovat edelleen uskomattoman rohkeita, leikkisiä, puheliaita ja ihmisläheisiä :) Jopa Fian kanssa toimenpiteet on helpottaneet!

Luovutushetki lähestyy, meillä on viimeinen kokonainen viikonloppu tällä porukalla menossa. Vauvat ovatkin auttaneet "mummia" tänään kiitettävästi kaikessa. Vessojen pesussa, imuroinnissa (Dysonin kimppuun pitää HYÖKÄTÄ), lattioiden pesussa, lakanoiden laitossa, pyykin ripustuksessa ja oikeastaan melkein missä tahansa mitä olen tehnytkin. Nyt pienet nukkuvat reporankoina ja välillä vilkaisevat "mummi, ole hiljaa meitä nukuttaa".

Viimeisiä papereita luovutusta varten tulostelen tässä viikonlopun mittaan ja ensi torstaina lähteekin sitten Elle kotiinsa Keravalle. Lauantaina ajelen kohti Turkua ja vien Tassun ja Aatoksen uusiin koteihinsa ja sitten seuraavana tiistaina lähtee Fia Vantaalle. Kaikilla pienillä on kisukavereita ja Tassulla yksi koirakaverikin! Viiru jääkin sitten rallaamaan meidän laumamme kanssa. Ainakin hetkeksi ja vaikka ikuisesti, jos ei sopivaa kotia löydy :)

Eilen perjantaina kävimme vauvojen kanssa rokotuksilla, sirutuksella ja pentuetarkastuksella. Melkein kaikki vauvat antoivat hienosti tutkia itseään, tosin Fialla oli kuulemma tuhat jalkaa (tyttö ei tykkää olla paikallaan). Rokotuksetkin saatiin ja sirut laitettiin. Pienet saivat "puhtaat" paperit. Ei häntäknikkejä (ainakaan vielä, sehän voi kehittyä myöhemmälläkin iällä), ei napatyriä ja sydänäänet normaalit. Yleiskunto hyvä, iho, silmät ja limakalvot kirkkaat! Ainoastaan Viirua pelotti lääkärissä ihan kamalasti! Tytöllä taisi jäädä jalkavammasta pieni lääkärikammo, sillä Viiru olisi tahtonut olla vain minun lähelläni (kiipesi rintaani vasten huivin alle piiloon). Lopulta tyttö vähän rentoutui ja saatiin kunnolla tutkittua sekä hoidettua muutkin toimenpiteet. Mummin pikkuräpinkäinen :) Niin ja lääkärikäynnistä selvittiin ilman, että kukaan (lue Fia) yritti edes käyttää hampaitaan. Jotain on siis opittu! :)

Kotisivuille tulee huomenissa vauvoista uudet kuvat :) Tänään nautimme viimeisistä yhteisistä kiireettömistä hetkistä!

Lopuksi kuitenkin taasen ryhmäkuva meidän jo ihan isoista pienistä! Tästä pentueesta onkin saanut paljon ryhmäkuvia :)

PS. Nämä vauvat ovat olleet uskomattoman kilttejä! Tuossa juuri totesimme, että "voiko kissavauvat olla edes näin kilttejä" ilmeisesti voivat, tai sitten tosiaan se vaikuttaa että vauvoja on 2 vähemmän...

Kuvassa oikealta vasemmalle: Elle, Tassu, Fia, Aatos ja Viiru


Fia, Elle, Tassu, Viiru ja Aatos :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti