keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Yhteispotretti...

Tavoite: Soma 2-viikkois yhteiskuva pennuista.
Teoriassa se menee näin: Otetaan vauvat ja nostetaan ne sohvalle rinnakkain jonka jälkeen ollaan nopeita ja näpsästään hieno yhteiskuva. (Kuulostaa helpolta)

Käytännössä juttu vaan menee näin: Otetaan vauvat pari kerrallaan ja nostetaan ne sohvalle sievään riviin. Nostetaan toisten kahden jälkeen ensimmäisiä kahta takaisin sohvan perälle päin, koska muuten vauvat humpsahtaa reunan yli. Sama toistetaan myös seuraavan kahden jälkeen. Viimeistä vauvaa nostettaessa korjataan koko kasa taas nätiksi riviksi, koska vauvat on jo hajaantuneet pitkin sohvaa. Tämän jälkeen otetaan kamera ja näpsästään kuva, jossa siis pari on taas jo karannut, yksi tutkii sohvan selkänojaa ja toiset katselevat muuten ihan muualle... Jossain vaiheessa emo tipsuttaa pentujen edestä ja käy välillä puskemassa kameraa. Sama toistetaan useaan otteeseen, jonka jälkeen päätetään, että otetut kuvat saa kelvata. Jos vaikka yksi edes olisi vähemmän heilahtanut! Niin ja huiskaleluista ei tässä iässä ole mitään hyötyä, joten sitä on turha kaivaa edes esille!

Tässä pari tuotosta parhaimmasta päästä...


3 kommenttia:

  1. Ihana rivistö, oli sitten suorassa tai ei <3 Punainen poika pistää yllättäen heti silmään... tosin näyttää myös vähän siltä, et olis kaatumassa :-D

    VastaaPoista
  2. Juu, ensimmäisissä kuvissa poika oli nukahtamassa ja toisissa nukuttiin jo ;) Ihme sinänsä, yleensä juuri punainen on kokoajan liikkeessä! :)

    VastaaPoista
  3. Suloisia vauhtiveikkoja :D Tuo kuvien ottaminen on kyllä tosi haastavaa.. ja haastavammaksi se vaan käy kun ikää tulee lisää :)

    VastaaPoista