maanantai 6. syyskuuta 2010

12-viikkoa ja vauhti senkun paranee!

Tänään tuli sitten se maaginen 12-viikkoa täyteen! Ihmeen nopeasti aika on mennyt ja nyt voi sitten virallisesti sanoa, että kesä on ohi ja syksy tulee ;) Vielä vähän päälle viikon saan nauttia vauvoista ja sitten onkin omien kotien aika saada omat odotetut pienet omiin kainaloihin kehräämään! :) Tosin jäähän tuo Enni meille meidän eloamme sulostuttamaan ja pian näenkin vauvat jo taasen, kun lokakuussa ollaan menossa porukalla näyttelyyn :)

Ihanan rohkeita ja toimeliaita pieniä kissanalkuja täällä on. Ovat vieläpä todella ihmisläheisiä ja nukkuvat mielellään vieressä yön :) Suuremmilta tuhoiltakin on vältytty ja no mitäpä pienet tuhot sen rinnalla mitä kaikkea näiltä pieniltä on elämäänsä saanut :)

Velmu on edelleen pennuista suurin painaen n. 2,2kg. Sitten tulee Samu vähän alle 2kg, Sisu ja Enni n 1,85-1,9kg, Saaga 1,6kg ja lopuksi Eden ja Fanny 1,46kg.

Unnalle on varovasti jo mietitty seuraaviakin vauvoja, mutta käydään nyt ensin parissa näyttelyssä ja ehkä sitten tuossa loppuvuodesta tai vuoden 2011 alusta Unna astutetaan seuraavan kerran jos vaan kaikki menee hyvin. Tyttöhän ei ole vielä edes juossut, tosin eiköhän se juoksu viimeistään ala lokakuun näyttelyn jälkeen...

Uusia kuvia taasen tutusti kotisivujen kautta.

Viime viikonloppuna ei kamalasti tullut kuvailtua. Allekirjoittanut vietti lauantain leipoessa ja sunnuntain koristellen kakkuja ja auttaen veljen tytön ristiäisissä. :) Meidän suvun nuorin tulokas sai eilen nimen ja oikein kauniin nimen saikin! :) Juhlimme Sofian kastejuhlaa vaaleanpunaisen kakun kera :) Onnea vielä kerran pikku-prinsessalle hienosta nimestä ja tietysti äidille ja isälle! :D



Kakun tossujen kaavan löysin Pionilaakson blogista. (Sopii muuten blogin nimi hyvin meidän vauvojen teemaan)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti