maanantai 30. elokuuta 2010

11 viikkoa

Vauvat täyttivät tänään 11-viikkoa!

Ensimmäisillä rokotuksilla on käyty jo viikko sitten ja viimeiset madotuksetkin annettu. Enää vähän päälle kaksi viikkoa edessä vauvojen kanssa ja sitten uudet omat kodit ottavat vauvat helliin huomiinsa! Ikävä tulee, mutta kaikilla on niin ihanat kodit tiedossa, että ei voi kuin olla iloinen! No nautitaan kuitenkin vielä näistä parista viimeisestä viikosta! :)

Unna on vieläkin hoitanut vauvojaan tunnollisesti. Alan tässä jo miettimään, että vieroittaako tuo meidän supermamma ikinä pentujaan? No toisaalta, ehkä meidän mamma ei vieroita vauvojaan niin kovakouraisesti vaan hellästi ohjaamalla. Unna päästää vauvat pari kertaa päivässä masukarvoilleen ja pesee vauvoja mielellään, mutta ei anna vauvojen enää kovin kauan siellä tisuilla viettää vaan lähtee kohteliaasti pois paikalta kunhan on vähän aikaa huvitissinä viihtynyt. Muutenkin Unna tekee jo ihan omia touhujaan ja enemmänkin leikkii vauvojen kanssa, kun hoivaa niitä. Unna alkaa olla myös enemmän oma hellyyttä vaativa itsensä. Enää ei vauvojen huudot mene pusujen edelle, vaikka Unna tunnollisesti juokseekin paikalle, jos joku vauva huutaa hätäänsä!

Fannykin löysi viime viikolla oman kotinsa ja Eden ja Fanny muuttaa samaan yhteiseen kotiin! Hienoa, että meidän elohiiret pääsevät samaan kotiin rallaamaan :)

Rokotuksetkin menivät oikein hienosti, vaikka olikin aika mielenkiintoista käydä 10 kissan kanssa rokotuksilla! Meillä oli pentujen lisäksi mukana 3 aikuistakin. Nepo, Nukis ja Unna todettiin samalla terveiksi aikuisiksi :) Seuraavalle rokotuskierrokselle parin viikon päästä lähteekin sitten mukaan Neo, Kassu ja Nuppu. Vauvat käyttäytyivät oikein nätisti lääkäritädille ja Sisu ja Saaga kehräsivät taas niin, että ei meinannut sydämen kuuntelusta tulla yhtään mitään... Onneksi siihenkin on keinonsa ja sydämet saatiin kuunneltua.

Pienoisia sydämentykytyksiä tässä vauvat kasvattajalleen aiheuttavat, kun hyppivät jo todella pitkälle, korkealle ja korkealta! Muutenkin vauhtia löytyy ja aikuisetkin ovat innostuneet rallaamaan ihan erilailla nyt pentujen kanssa. Pienet alkavat muutenkin olla jo ihan "kissoja minikoossa". Vielä viimeiset silaukset ja ovat valmiita maailmalle! :)

Näyttelyynkin ollaan tulossa. Mikäli vain mahduttiin mukaan ja ei tule mitään esteitä (kukaan ei sairastu tms.) Tulemme Ery-Sydin näyttelyyn kuuntelemaan näyttävätkö nämä norskeilta ollenkaan. Lauantaille mukaan lähtee Unna, Enni ja Saaga sekä Samu ja Sisu omistajineen. Sunnuntaina tulemme paikalle Unnan, Fannyn, Edenin ja Velmun sekä omistajiensa voimin. Enniä ja Saagaa ainakin tullaan näkemään näyttelyissä muutenkin. Aika näyttää innostuuko muiden vauvojen omistajat tuomaan omiaan tai jos kasvattaja saa aina välillä napata "oman vauvan" mukaan näyttelyyn :)

Seuraavia kasvatussuunnitelmiakin tässä mietitään pikkuhiljaa (tai on mietitty jo pidemmän aikaakin) ja mikäli kaikki menee hyvin tulee tulevaisuudessakin Nenukan vauvoja :)

Uusia kuvia taasen kotisivujen kautta. Yhteiskuviakin olen yrittänyt sinnikkäästi saada, mutta en yksinkertaisesti ole tarpeeksi nopea yksin 7 vauvan kanssa, kun tuo mieskin on siihen parhaasen kuvausaikaan töissä. Onneksi taidan saada tänne kuvausassistenkin huomenna kylään, joten tavoitteena on saada ainakin 1 yhteiskuva vauvoista. Niin ja tavoitteitahan on hyvä elämässä olla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti