sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

4 vuorokautta pientä elämää!

4 vuorokautta elämää takana ja pesässä köllöttelee 5 tyytyväistä pientä kissanalkua. Kaikilla nousee painot hyvää tahtia, eikä juuri syitä kitinöihin ole :) Unna on taas hyvä ja kärsivällinen emo, joka viihtyy pienten kanssa pesässä. Välillä vauvat vaan nukkuu Unnan massukarvoilla ja Unna kehrää tyytyväisenä.

Pienten tulevat viralliset nimet on nyt julkaistu ja vauvat on nimetty tulppaanien mukaan. Kun Unna ja Oskari tapasivat oli tulppaanit jo kukassaan :) Jonkinlaiset "työnimetkin" on saatu aikaan, mutta ne varmasti muuttuvat vielä tässä ajan kanssa. Varsinkin siinä vaiheessa, kun pienet alkavat löytämään omat ihmisensä ja perheet saavat sitten päättää sopivat kutsumanimet. Jotain on vaan pakko keksiä, ettei vauvoista joudu puhumaan vain ykkösenä, kakkosena jne.

Kasvattaja-mamma on taasen jo aivan rakastunut pieniin kissanalkuihin. Ruskeista tytöistäkin alkaa selkeästi näkemään jo eroja. Ensimmäisenä syntynyt "Elle" on väritykseltään huomattavasti lämpimämpi ruskea, kuin kolmantena syntynyt "Lady". Ellellä on myös oikean etutassun pikkurillin pohja musta, kun Ladyllä se on soman vaaleanpunainen. Lady taasen nukahtelee tyytyväisenä kasvattaja-mummin kädelle, kun Elle haistelee sormia ja etsii mihin se tisu oikein katosi! Kilpparitytöstä "Tarasta" en sitten taasen pystyisi mitenkään päin luopumaan ;) Minulla kun on sellainen pehmeä kohta sydämessä (ja varmasti myös aivoissa) mitä tulee noihin kuviottomiin kilppareihin! Onneksi meillä on Enni (meidän The vauva). Mustavalkea tyttö "Pimu" on ottanut eniten painoa syntymästään. Tyttö valtasi mehukkaan alimmaisen tisun ja viihtyy siinä päivät pitkät. Tytöllä onkin aina massu täynnä ja kädelläkin tyttö köllottää tyytyväisenä venytellen. Unnan ainokainen poika "Sunny" meidän aurinkoinen :) Poika on pentueen ehdottomasti kovaäänisin ja asiaa on niin mahdottomasti! Poika hyrisi tisulla jo heti syntyessään :) Aivan ihana pieni kissanalku! Voiko ne pitää kaikki? ;)

Kesälomakin alkoi vihdoin ja sen arvaa kyllä missä "mummi"" viettää lomansa ;)

Lopuksi vielä ihana vauvantuoksuinen kasa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti