keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Heinä-vauvoja! :)

Täällä kirjoittelee taas väsynyt, mutta onnellinen ihmis-mummi :) Unna on jo pari päivää antanut merkkejä siihen suuntaan, että vauvoja olisi tulossa ja viime yönähän sitä sitten tietenkin alkoi tapahtumaan!

Tällä kertaa Unna todella kuunteli toiveita ja tuloksena on 5 kaunista ja komeaa kissanalkua! :) Ensimmäisenä maailmaan putkahti kaunis ruskeatabby/valkea tyttönen (NFO n 09 22) painoa 104g, tämän jälkeen Unna piti synnytyksessä aika lailla 3 tunnin tauon. En tiedä oliko tämä yksi jotenkin irronnut aiemmin kuin muut, sillä Unna harrasti tuossa taasen aikamoisia akrobaattitemppuja, vaikka tytön laitoinkin jo maanantaina omaan huoneeseen! Sillä noiden akrobaattitemppujen jälkeen Unna alkoi selvästi olla levottomampi ja huohotella kiihtyvää tahtia.  3 tunnin tauon jälkeen tuli tilattu kiintiöpunainen poika ;) valkealla (NFO d 09) 121g. Luultavasti poika on täplikäs (24), mutta saattaa olla kuviotonkin. Kuviottomat punaisethan syntyy lähes aina vahvoilla haamukuvioilla varustettuna, joten vasta kun poika vähän kasvaa näen asian oikean laidan. Tämän pojan jälkeen asiat alkoi sujumaan aikalailla vauhtisammin! Seuraavana päivänvalon näki (tai siis eiväthän nämä näe vielä mitään) toinen kaunis ruskeatabby/valkea (NFO n 09 22) tyttönen 99g. Tässä vaiheessa mietin taas hiljaa itsekseni missä oikein on meidän Unnan Special cocktail tyttönen, eli kuvioton kilppari. No sellainenhan sieltä tulikin seuraavaksi kuin tilauksesta eli kilpikonna/valkoinen tytöntyllerö (NFO f 09) 121g. Tytöllä on taas melko persoonallinen väritys. Viimeisenä, muttei toki vähäisimpänä saimme kuin saimmekin mustavalkean tytön (NFO n 09) 101g! Yleensähän sellainen on tullut ensimmäisenä ja jo ehdin pelästyä, etteikö tulisi ollenkaan, mutta siltähän tuollainenkin kuitenkin tupsahti :) Tällä tytöllä on hauskasti ohut valkoinen piirto nenän päältä otsaan ja hännän pää on valkea! :) Värit ei muutu enää, mutta sukupuolet tarkistan levänneemmillä silmillä uudelleen :)

Unna on myös aika poikki, mutta selvästi onnellinen ja hoitaa antaumuksella vauvojaan. Ruokakin on maistunut oikein hyvin. Unnahan söi kesken synnytyksenkin purkillisen Miamorin kanaa ja kinkkua :) Olen kyllä ylpeä Unnasta. Niin kovin helppo ja rauhallinen synnyttäjä meidän mamma on :)

Mikäköhän siinä on, että kun Unna on saamassa vauvoja minä onnistun aina jotenkin rikkomaan juuri oikean käteni? Venäytin tuossa pari päivää sitten jo valmiiksi jumissa olevan olkapääni ja tuloksena on erittäin kipeä käsi, en suosittele kenellekään! ;)

No tietysti se tapahtuu, kun Unna päättää saattaa maailmaan pikkuisensa! Tämä siis on jo toinen kerta, kun synnyttelen Unnan kanssa käsipuolena! Oikeakätinen kun olen niin asiat vähän hankaloituu aina...

Huomenna ja perjantaina pitäisi vielä mennä töihin ja sen jälkeen alkaa loma. Yksittäiskuvia pennuista siis viimeistään viikonloppuna! :)

PS. Kasvattaja-mamma on muuten ehtinyt täysin taasen jo höpsähtää pieniin kissanalkuihin! Tässä pentupesän vierellä tuhinaa kuunnellessa unohtuu kummasti koko paha maailma ja aika pysähtyy. Nyt vaan peukut, hännät ja varpaat pystyyn, että nämä kriittisimmät alkupäivät sujuu hyvin ja pääsemme pontevaan elämänalkuun! :)




3 kommenttia:

  1. Paljon Onnea Nenukan kissalaan! Tätä uutista olemme Maisan (Sweet Sonata) kanssa odotelleet innolla täällä Keravalla :) Kaikkea hyvää Unnalle ja pennuille sekä laumalle. Aurinkoisia lomapäiviä. t: Maisa + perhe

    VastaaPoista
  2. Onnea vielä tätäkin kautta uusista ihanista vauvoista! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat vauvelit ♥
    Oskari lähettää mammalle ja lapsukaisille sellasen isällisen kiehnäys-terveisen.

    VastaaPoista