maanantai 16. elokuuta 2010

9 viikkoa menoa ja meininkiä!

Jo yhdeksän viikkoa takana! Pikkuhiljaa iskee haikeus, että joko ne pian lähtee? Saisivat kyllä olla paljon pidempäänkin kotona :) No onneksi vielä reilu 4 viikkoa saan pitää vauvat täällä elämänilona! :D

Vauhti pennuilla sen kun vaan lisääntyy! Nyt jo hypätään korkeammalle ja korkeammalta, niin että välillä sydäntä kirpaisee. Vauvat ovat myös siinä iässä, että eivät tunnut pelkäävän yhtään mitään. Entinen kammotus-kaveri imurikin on ihan tylsä eikä eikä sitä aina edes jaksaisi väistää!

Masutaudit sun muut on nyt vihdoin voitettu (koputetaan taas sitä puuta) ja painot ovat vihdoin taas menossa ylöspäin. Velmu tietysti etunenässä, pojalla menee varmasti kuluvalla viikolla 1,5kg rikki! Aika iso jätkä tuo on :) Kaikki masutaudin kärsineetkin ovat saaneet menetetyn painon takaisin ja vähän vielä ekstraakin!

Pahin jalkoihin hyökkäilykin on saatu kitkettyä pois ja kanavoitua erilaisiin painileluihin :) Aivan ihanan helppoja lapsia nämä kyllä on, eivät pahemmin ole tehneet mitään pahojaan. Tosin paras aamuralliaika on heti sen jälkeen, kun olen lähtenyt töihin ja se tapahtuu tuossa 04.45-05.45 aikoihin. Vähän on kasvattaja-pappa valitellut, että jäävät yöunet lyhyiksi kun vauvat eivät anna vaarin nukkua... Toinen rallihetki tapahtuu tässä klo 18 aikoihin ja viimeiseksi pitää rallata vielä 23 aikaan! Ja voi sitä riemua ja vauhtia, kun isotkin kissat innostuvat rallaamaan oikein sydämensä kyllyydestä!

Fanny ja Enni nukkuvat lähes joka yön sängyssä ja Sisu tulee iltaisin valojen sammuttua hurjasti pöristen kainaloon söpöilemään! Muutkin vauvat ovat löytäneet sängyn ja ensimmäisten varpaantappo-kokeiluiden jälkeen sänky ollaan saatu rauhoitettua pelkästään nukkumapaikaksi! :)

Ensi viikolla mennäänkin sitten ensimmäisille rokotuksille ja sen jälkeen aletaan vähän harjoittelemaan valjasulkoilua. Kampaaminen kuuluu jo rutiineihin ja vitamiinipillerit :)

Meidän Edenillekin löytyi ihan oma koti :) Eden muuttaa aikanaan Helsinkiin Luka-maatiaspojan kaveriksi! :D

Vauvoista uusia kuvia totutusti kotisivujen kautta :)

1 kommentti:

  1. Ihanasti on vaavit kasvaneet ja voin uskoa että aikamoisia juoksukilpailuja varmaan on noin isolla porukalla:)

    VastaaPoista