tiistai 10. elokuuta 2010

Rekisterikirjat!

No niin, nyt on meidän seitsikko sitten ihan virallisestikin Norjalaisia metsäkissoja :) Tänään saapui postissa uuden uutukaiset keltaiset rekisterikirjat!

Jotenkin on mammalla ylpeä olo! Taas on yksi rajapyykki saavutettu pentujen kanssa, kun on se virallinen paperi näyttää, että todellakin ollaan ihan oikeita mettiksiä! Melkein tasan viisi vuotta siitä, kun kasvattajanimeni elokuun lopulla 2005 hyväksyttiin Kissaliitossa rekisteröin ensimmäiset pentuni :) Eli on tässä ollut aikaa harkita mihin ollaan ryhtymässä ;)

Mahataudista ollaan parannuttu -Tosin en ole ihan vielä uskaltanut huokaista helpotuksesta, saattaahan tuo iskeä vielä muihinkin. Kaikilla muilla, paitsi Ennillä ja Velmulla on ollut pari päivää vähän huono ruokahalu. Joten voihan se olla, että muut sairastivat pöpön vähän lievempänä ja oireena on ollut vain huonovointisuus. Mutta en uskalla luottaa siihen vielä, mitä tahansa voi sattua.

Muuten vauhti alkaa olla entisenlainen ja tänään Jättis-papankin pää on selvästi lopullisesti pehmentynyt. Sillä Jättis pesee autuaan oloisena Fannya aina kun saa vaan siihen tilaisuuden...

2 kommenttia:

  1. Jos Jättis on rakastunut vanhoilla päivillään... :-D

    Noi mahataudit on kyllä kurjia, hyvä jos selvisitte noin vähällä, eikä kaikki saaneet sen kummempia oireita!!

    VastaaPoista
  2. Tai sitten Jättiksen mielestä Fanny on tarpeeksi saman näköinen, kun Nuppu ja Jättis "kostaa" kaikki ne kerrat kun ei ole saanut pestä Nuppua Fannylle... Meillä on kohta tosi puhdas pieni kissa täällä ;)
    Tai sitten Jättis on sitä mieltä, että "okei, saat lainata mun iskää, mutta muille ei sitten enää jaeta! OK?"
    No toisaalta, kukapa ei tuohon pieneen neitiin rakastuisi <3

    VastaaPoista