sunnuntai 30. tammikuuta 2011

ONNEA VELMU!

:D Surokin näyttelyviikonloppu on takanapäin, jossa käytiin sitten monen vaiheen (ja peruutuksen) jälkeen tänään piipahtamassa. Velmu oli paikalla perheineen jo eilen. Pitää sanoa, että kasvattaja-mamma on oikein ylpeä kaikista vauvoistaan :) (myös niistä jotka eivät näyttelyssä olleet ;) )

Lisää kuulumisia parin päivän sisällä, mutta pitihän sitä ylpeänä tulla kertomaan kaikille Velmu-pojan hienosta ex1 VP tuloksesta! :) Onnea kovasti pojalle perheineen! :D Muutkin näyttelyssä käyneet saivat oikein hyvät arvostelut. Norskin näköisiä ollaan vieläkin :)

Ja loppuun herkistelykuva Ennistä näyttelystä tältä päivältä. Siellä meidät nähneet totesivatkin, että "taitaa olla tyttö sellainen lellivauva" ja onhan tuo. Meidän koko perheen ja lauman! ;) Voiko tätä nassua muuta, kuin lellitellä? ;)



PS. Unna ei juokse vieläkään. Tai siis sitä ei ehkä lasketa, kun juostaan Ennin ja poikien kanssa rallia pitkin asuntoa. Joten tässä pikkuhiljaa aletaan unohtaa ne pentuhaaveet ja keskitytään sitten siihen tytön lupaavaan pikajuoksijan ja painijan uraan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti