sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Keväisiä kuulumisia

Niin se vaan kevät tulee kovaa vauhtia myös Riihimäelle. Lumet on sulaneet jo pidemmän aikaa sitten ja olemme päässeet nauttimaan keväisen aurinkoisista päivistä. Kisut ovat viihtyneet lasitetulla parvekkeellamme, siihen kun paistaa koko iltapäivän aurinko pitkälle iltaan saakka. Siellä on siis mukava auringossa köllötellä!

Vauvat ovat pian 4kk vanhoja ja pojat ovat asuneet omissa kodeissaan nyt 3 vko. Kaikki tuntuu menneen hienosti ja pienet miehet ovat vallanneet omat ihmisensä, kotinsa ja Nuuti myös vanhempien kissakavereiden sydämet! Kotiutuminen meni hyvin ihan ensimmäisestä hetkestä saakka. Kun vein pienet uusiin koteihinsa ensin vähän haisteltiin ja sitten jo rallattiin! Syötiin ja käperryttiin uuteen kotiin a-aa. Nuuti muutti tähän Riihimäelle Ennin täysveljen Samun ja Nukiksen ja Nejon sisarusten Netan ja Aapelin kanssa ralaamaan. Vili muutti Helsinkiin, Taisto ja Olle menivät samaan kotiin Espooseen :)

Iina jatkaa rallausta täällä meillä kotona! Jotenkin sitä oli aivan unohtanut miten paljon energiaa tuollaisessa pienessä kissassa on! Olimme ajatelleet Ennin olevan vielä ihan "vauva" ja ei meidän vanhuksetkaan mitään flegmaattisia ole, vaan intoutuvat rallaamaan useamman kerran päivässä. No sitten kotiin jäi Iina...

Tähän mennessä koko pentue on rallannut kotona ja sitten pienten täytettyä 3kk ovat vähitellen muuttaneet pois kotipesästä. Meillä on kotona rauhoituttu ja jatkettu elämää näiden aikuisten kanssa. Pentujen kanssa ralli kuuluu elämään ja jotenkin sitä ei ollenkaan huomaa. Nyt sitten kotona on yksi hyperaktiivinen neito, joka ehtii joka paikkaan aivan milloin tahansa ja välillä tuntuu, että tyttö on useammassakin paikassa samaan aikaan häsläämässä! Aivan ihana kissavauva siis :)

Iina ja Enni jakavat ihan omat tyttöjen juttunsa. Enni kuljettaa lelua pitkin asuntoa ja huutelee Iinaa leikkimään. Iina käy vähän härppimässä muita aikuisia ja juoksee sitten Ennin suojiin turvaan. Eipä meillä isot pojatkaan selvästi Iina pistä pahakseen. Pientä on kiva pestä ja vähän leikittääkin. Ainoastaan Unna on taasen selvästi sitä mieltä, että "hei ne muutkin pennut meni jo, mikä maksaa?". Mutta ei mitenkään niin radikaalisti kun aikanaan Ennin kanssa ja Iina ei pienistä suhinoista välitä. Ralli jatkuu toiseen suuntaan!

Tuolla tyttö nytkin rallaa meidän seniorin Nupun kanssa! Nuppu on onnellinen, kun kerrankin joku on kevyempi ja Nupulla on mahdollisuus voittaa painimatsi!

Iina täyttää tosiaan vajaan viikon päästä 4kk. Painoa on kertynyt tähän aamuun mennessä 2540g. Tyttö venyy hassusti joka suuntaan, paitsi häntä... Neito on saanut emonsa hännän ja se saisi kyllä olla pidempi! Pentukarva on alkanut vaihtumaan pään ja lapojen päältä. Kyllä nämä kasvaa vaan niin nopeasti! Iina on löytänyt myöskin oman äänensä ja on meidän muiden kissojen tapaan kova juttelemaan!

Lopuksi vielä kuva meidän pienestä kaunottaresta! Tiedän kyllä, että tytössä on vikansa, mutta meille hän on juuri täydellinen! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti