perjantai 30. huhtikuuta 2010

Meidän ensimmäiset vauvat

Kai sitä uskaltaa jo ihan hiljaa sanoa sen ääneen: Meillä odotetaan ensimmäisiä vauvoja :) Unnan tisut ovat hyvinkin turvonneet ja söpön punaiset...

Tuossa alkuviikosta Unnaa selkeästi alkoi vaivata jokin juttu tuolla masukarvoissa. Aina, kun neiti pysähtyi piti masukarvoja heti alkaa pesemään. Tietysti sitä heti huolestui, että mitä jos jotain on vialla, mutta syy olikin hyvin yksinkertainen. Unnaa ärsytti kasvaneet tisut. Kai ne tuntui oudolta ja niitä piti pestä vähän väliä. Hänen hieno figuurinsa kärsii, kun tisut kasvaa ;) Onneksi tilanne rauhoittui hyvinkin nopeasti ja nyt Unna antaa masukarvojen olla rauhassa :)

Muutenkin neiti on hyvin raskaana. Ruoka maistuu paremmin kuin hyvin ja nälkä on kokoajan. Myöskin hellyyttä pitää saada mahdottoman paljon ja ihan kaikilta. Unna juoksee meidän ihmisten perässä ja HUUTAA pitämään hyvänä ja ottamaan syliin. Myöskin muille kissoille marmatetaan, jos pojat eivät olekaan ihan heti valmiita pesemään ja pitämään Unnaa hyvänä.

Vauhti tosin ei ole hidastunut ollenkaan. Samaa tahtia kiivetään kiipeilypuuhun ja juostaan kovaa kyytiä pitkin asuntoa poikien perässä! Oikein hirvittää, jos tuo vauhti ei tuosta hidastu ollenkaan ja maha vaan kasvaa. Unna ei näet tunne lausetta "varovaisesti alas kiipeilypuusta" vaan sieltä pitää aina hypätä täyttä vauhtia! Toki Unna lepäilee välillä raukean näköisenä, mutta leikkiin neiti on aina valmis!

Paino nousee mukavaa tahtia, tosin tuolla syömisellä sietää noustakin. Ultraan emme ole menossa, ellei jotain yllättävää tapahdu. En tahdo stressata tulevaa mammaa turhaan :) Kesäkuun kolmannella viikolla sen sitten tietää montako tuli. Toivottavasti kaikki menee hyvin siihen asti ja saadaan terveitä pieniä kissanalkuja. (ja Unna on kuunnellut äidin toiveita korkeintaan neljästä vauvasta) Kesälomakin on jo sovittu synnytyksen ajoille :)

1 kommentti:

  1. Adam lähettää 3/4 siskolle onnittelut äidiksi tulemisesta ja tsemppiä tiineyteen :)
    Varmasti sieltä tulee kauniita ja hienoluonteisia pikkumettiksiä!

    VastaaPoista