lauantai 24. huhtikuuta 2010

Odottelua, odottelua

Pari viikkoa on nyt kulunut siitä, kun Unna kävi komeaa Fukua tapaamassa. Ruokahalu on tytöllä kova ja kiiman aikana tiputetut 300g on jo otettu parissa viikossa kiinni. Vielä ei kuitenkaan voi varmasti sanoa mitään vauvoista, joten yritän pitää itseni poissa Unnan masukarvoista ja odottaa kärsivällisesti vielä viikon ennen kuin alan tiirailla joko niitä valoja siellä masussa näkyisi.

HCM- ultrassa ja muissakin testeissä käytiin myös pari viikkoa sitten ja olen kyllä kovin ylpeä meidän "pikkuneidistä". Tyttö otti koko tilanteen hyvin rennosti ja katseli kiinnostuneena ultran kuvaruutua. Myös verikokeen otto meni mallikkaasti ja Unna jopa innostui puskemaan Lamberin Seppoa.

Itse kokeiden tulokset oli odotetut. Felv & Fiv negatiiviset, veriryhmä A, ei merkkejä HCM: stä tai muistakaan muutoksista sydämessä ja GSD IV testin tuloskin tuli takaisin negatiivisena eli N/N.

Muutenkin kisut voi kotona oikein hyvin (pulskasti). Kevättä on meidän konsulteilla kovasti rinnassa ja pojat ovat selkeästi innostuneet leikkimään ja juoksentelemaan enemmän valon ja auringon määrän lisääntyessä. Toki aina välillä pitää kiepsahtaa aurinkoon nukkumaan (luulisi, että näillä turkeilla siinä auringossa olisi kuuma) ja pesemään itseään ja kavereita.

Kassu aloitti tietysti kamalan karvanlähdön, onhan Tallinan näyttelyyn vielä kuukausi aikaa. Juuri sopivasti ehtii tiputtamaan kaikki karvat! Tosi hienoa!
No toisaalta, eipähän sitten tiputeta sitä turkkia tuomarinpöydällä ja eipähän ole sitten miljoonaa takkua. Kassun turkki on sitä paitsi tuhat kertaa helpompi laittaa näyttelyyn, kun se on on lyhyt. Muuten tuo on sellainen höttökasa, jota on tosi vaikea saada mitenkään hyvän näköiseksi. Kuvioton punainen kun on. :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti