maanantai 21. kesäkuuta 2010

Vauvat 1-viikon!

Ensimmäinen viikko takana! Uskomattoman nopeasti on kulunut aika, Unna on ollut todella tunnollinen emo, pesästä tullaan pois vain pieniksi hetkiksi syömään, käymään vessassa tai vähän leikkimään. Jos vauvat vähänkin inahtaa Unna käy heti katsomassa mikä on hätänä.

Kaikkien painot on nousussa. Ei ehkä ihan niin hyvin, kun jos vauvoja olisi vaikka 4, mutta nousussa kuitenkin. Kaikilla on tullut keskimäärin reilusti yli 10g päivässä painoa. En ole antanut lisäravintoa, koska Unnalla maitoa tuntuu riittävän ja vauvat ovat tyytyväisiä :) Vielä ei silmiä ole avattu, mutta kaikki aikanaan! Meidän vauvoilla ei tunnu olevan kiire mihinkään, paitsi punatäplikkäällä pojalla, joka kipittää (ei siis ryömi, tai hoipertele) pitkin pesää pää huojuen!

Nimetkin on nyt julkaistu. Vauvojen nimet on Pionien nimiä. Äitini on Pioniharrastaja useamman vuoden ajalta, joten selaillessani pioni-katalogia heillä kyläillessäni sain idean pienten nimistä. Käytän sitten alkuperäisen nimi-ideani seuraavaan pentueeseen, jos sellaista koskaan tulee ;)

Uusia kuviakin on osoitteessa www.dropbox.com/gallery/5858556/1/1vko?h=8ec5e4

Yritin saada hienoja otoksia aikaan, mutta eihän siitä mitään tule, kun vauvat kaikki nukahtivat kädelleni! Höpsöjä pieniä :)

Pikkuhiljaa uskallan huokaista HIEMAN helpotuksesta, mutta tietysti nämä ensimmäiset viikot ovat niitä kriittisempiä ja täytyy vain toivoa kaiken menevän hyvin :)

Lopuksi vielä kuva höpsähtäneestä kasvattajasta (mammasta) Yhtään en ole tuohon kilpparityttöön ihastunut, varsinkin kun neiti puskee kättä vasten ja nukahtaa välittömästä syliin...

3 kommenttia:

  1. Ihania söpöläisiä <3 Kasvattaja näyttää tosiaan "hieman" ihastuneelta... ;-)

    VastaaPoista
  2. Tämä kesä menee varmaan mainiosti näinkin:)
    Onnea vielä kerran, ihania ovat.

    VastaaPoista