maanantai 2. elokuuta 2010

Jo 7 viikkoa vauhtia ja vaarallisia tilanteita

7-viikkoa takana! Pennut ovat valloittaneet koko asunnon. Tosin nyt vietämme aikaa taas erityksissä omassa huoneessa, sillä kävin Nukis-vaarin kanssa näyttelyssä ja en tahdo ottaa mitään riskejä mistään näyttelypöpöistä. Ainakaan vielä ei Nukiksella ole mitään oireita, joten eiköhän taas loppuviikosta valloiteta koko asunto! Isot kissan Nuppua myöten (Nupun mielestä pennut olivat todella pitkään HYIYÖK) painivat ja juoksevat pienten kanssa. Nepo-vaari on todella huolehtiva pentuja kohtaan ja painii hellästi pienten kanssa pesun lomassa. Jättiksen mielestä pennut ovat vieläkin todella pelottavia, siksi otamme tämän asunnonvaltauksen rauhallisesti ja vauvat siis aina palaavat yöksi omaan huoneeseen ainakin vielä vähän aikaa. Jättiksellä kun on dementia niin uudet asiat ovat pelottavia ja niihin pitää totutella rauhallisesti!

Täysin kommelluksitta ei tältäkään viikolta säästytty. Ilmeisesti Saagan viimeviikkoisen lääkärireissun tuliaisena pennut saivat lievän flunssan joka alkoi oireilla eilen illalla ja tänä aamuna totesin, että parempi mennä koko pesueen kanssa lääkäriin katsomaan mikä on tilanne. Silmätippoja saimme koko porukalle ja Saaga sekä Sisu saivat korviin tippoja. Onneksi on lievästä flunssasta kyse eikä mitään sen kummempia antibiootteja tarvita. Aikuiset kissamme ovat täysin terveitä, eikä tämä pieni flunssa ole lasten vauhtia hidastanut tai ruokahalua. Velmu on jo reilusti päälle kilon painoinen (1150g) ja pienin tytöistäkin yli 900g. Saagan jalka on jo täysin terve, ollut oikeastaan jo viime torstaista lähtien. Enää ei muisteta pientä pipiä :)

Fanny ja Eeden etsivät vieläkin omaa rakastavaa kotiaan! Toisaalta tytöt ovat niin ihania, että saavat kyllä olla kotonakin pitkään ;) Fannylle toivoisin edelleen löytyvän mahdollisesti näyttelyistä kiinnostuneen kodin, missä olisi kissakaveri. Fanny on niin vilkas, että tyttö tarvitsee kaverin! Eedenkin on kyllä ihan näyttelytasoinen, todella kaunis neiti, mutta tosiaan molemmille ensisijaisesti etsin rakastavaa lemmikkikotia, mikäli koti kiinnostuu näyttelyistä niin sehän on vain ekstraa :)

Unna imettää edelleen vauvojaan antaumuksella pitkin päivää. Tosin en ole aivan varma kuinka paljon sieltä maitoa enää tulee, eiköhän siellä käydä enemmänkin huvitissillä :) Ruokavaliokin on vauvoilla laajentunut. Edelleen syödään kana-/possujauheliha/KMR-seosta ja Baby-paté/KMR seosta. Mutta lisäksi vauvat ovat alkaneet syödä kuivaraksuja ja Unna-emon ruokia. Possusuikaleita syödään hurjasti muristen! ;)

Nukiksen kanssa kävimme tosiaan Surokin kesänäyttelyssä, missä kaksi Nukiksen jälkeläistä valmistuivat! :) FI* Snowmate´s Mr. Big valmistui GIP:ksi ja FI* Kalicalanin Nieidda Angeli valmistui SC:ksi! Suuret onnittelut vielä molemmille! Olemme hyvin ylpeitä Nukiksen hienoista jälkeläisistä ja erityisesti ensimmäisestä Supreme Champion jälkeläisestä! :) Kiitos Päivi, että olette jaksaneet käydä Angelin kanssa näyttelyssä näin pitkälle! :)

Uusia kuvia taas pennuista kotisivujen kautta. Ja lisäksi pari 7-viikois yhteiskuva-extraa.

1 kommentti:

  1. Aika menee kyllä huisin nopeaan, kun ovat jo 7 viikkoa! Yleensä en musta/valkeista innostu, mutta nyt kyllä Fannyn ilme valloitti :-) Silti Saaga on edelleen mun suosikki!

    VastaaPoista