keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Nepo ja Enni

Tässä vielä kuva meidän joukon johtajasta ja nuorimmaisesta :)



Nepo on todella ottanut Ennin "omakseen" ja useimmiten neiti makoilee tyytyväisenä Nepon kainalossa! :) Nepo myös hoitaa antaumuksella Enniä ja leikkii todella hellästi tytön kanssa! Enni saa muutenkin Nepolta erioikeuksia, Enni roikkuu välillä Nepon hännässä ja välillä tyttö puree isoisoisoisovaarin korvia. Näitä leikkejä ei muille pennuille ole tässä taloudessa suotu ;)

Aikanaan Nepo hoisi myös poikansa Nukiksen ja Neon ja lapsenlapsenlapsensa Unnan, mutta tälläisellä hellyydellä Nepo ei aiemmin ole meidän muita kissoja hoitanut. Taitaa meidän poika alkaa pehmenemään ;)

Ennikin on ollut järjestelyyn tyytyväinen, sillä Unna-emolta ei todellakaan liikene hellyyttä tyttärelleen. Unna kyllä leikkii Ennin kanssa, mutta siihen se sitten jääkin. Rouva on vihdoin päättänyt vieroittaa lapsosensa. Ei kyllä mitenkään kovin kovalla kädellä ja kyllä Unnallakin tulee liikettä jalkoihin, jos Enni sattuu vinkaisemaan jonkun muun kanssa leikkiessään ;) Kun pitää mennä katsomaan, että mitä sillä lapsosella on hätänä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti