sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Vaihteeksi leipomuksia!

Tänään juhlimme rakkaan äitini 70-vuotispäiviä. Oikea syntymäpäivä oli tuossa menneellä viikolla, mutta tänään sitten kokoonnuimme yhdessä perheen kanssa juhlistamaan saavutettua ikää! :) Samalla toki pääsin pusuttelemaan meidän Sisu-misua, poika on kasvanut kovasti! :) Toivottavasti ensi viikolla pääsen katsomaan Velmua, Saagaa ja Samuakin ja pian ajelemaan Helsinkiin Fannya ja Eedeniä katsomaan! Kaikki ovat varmasti kasvaneet hurjasti! Ainakin Sisu tuntuu todella isolta. Enni kun on täällä kotona kokoajan niin sitä kasvua on jotenkin paljon vaikeampi nähdä, vaikka onhan tyttö jo lähes 3kg painoinen! :)

Tämä viikonloppu onkin sitten mennyt keittiössä hellan ääressä, kun vastasin taas tarjottavista :)

Kakku on 8 munan kakkupohja, välissä suklaa- ja valkosuklaamousset ja päällä kaulittava suklaamassa (taasen pionilaakson blogista bongattu) koristeet marsipaanin ja sokerimassan sekoitusta, pursotukset laktoositonta vispikermaa.



Voileipäkakku oli broileri/feta-täytteinen ja lisäksi pyöräytin pöytään savulohipiirakan :)




(pahoittelen kuvien laatua, ovat kännyn kameralla otettuja)

Onnea vielä kerran äidille! :D

Meillä kotona onkin sitten vähän vauhdikkaampaa, kun Unna aloitti kiiman. Yleensä rouva kiimailee 13-viikon välein, joten ainakin meillä pimeän lisääntyminen näyttää lyhentävän väliä melkoisesti (väli nyt 7-viikkoa). Seuraavasta kiimasta Unna lähtee tapaamaan erästä komeaa herrasmiestä! Suunnitelmasta lisää, kun nähdään onnistuuko :)

2 kommenttia:

  1. Onpas herkullisen näköisiä leipomuksia :-)

    Tsemppiä Unnan treffeille! Mä en jaksa vielä ajatella ees uusia pentuja, ja vasta lauantaina vika muuttaakin. Et ehkä sit joskus vuoden päästä uudella innolla jotain...

    VastaaPoista
  2. Unna on sen verran hyvässä kunnossa pentujen jälkeen, että ajattelin tehdä tässä toiset pois ja katsoa tuleeko tuo ikinä niidenkään jälkeen näyttelykuntoon :) Meillä nämä kiimat on Unnalle tosi rankkoja, vaikka niitä harvoin tuleekin! (puhumattakaan muusta laumasta) Tosin toivottavasti tässä tulee taas se vähintään 7-viikon tauko, niin menee lähemmäksi joulua astutus.
    Lisäksi tuleva sulho ei ole enää ihan nuori mies ja voipi olla, että vaatii parikin yritystä ennen kuin onnistuu. Jos onnistuu... ;)

    VastaaPoista