sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Pionit 2-vuotta 14.06 ja muitakin kuulumisia

Kyllä vaan aika kuluu nopeasti! :) Meidän "wauva" Enni täytti 2 viime torstaina ja samalla siis Pionit vietti 2-vuotis syntymäpäiviään! Vastahan pienet syntyi! Aivan uskomatonta :) Vielä kerran siis onnea kaikille Pioneille tasapuolisesti ja pusuja mummilta!

Enni sai synttärilahjaksi kissanminttulelun, jonka kanssa villisti painittiin ja sitten sitä lainattiin jo vähän kavereillekin :) Tietysti myös äiskältä sai erikoishuomiota ja äiskää pitääkin herätellä monta kertaa yössä jotta voi hurjasti huristen rakastaa ihan täysillä! :) Ihana neito!

Viime viikolla myös Ruusut täyttivät jo 7kk! Voisiko aikaa hidastaa jotenkin? :)

Täällä kotona meidän mamma on nyt n. vuorokaudella 41 ja massu kasvaa tasaisesti. Ensimmäisen raskauden kanssa ollaan suunnilleen samoissa painolukemissa, mutta massun ympärys ei ole vielä yhtä suuri joten tällä kertaa todella odotan pienempää pentuetta! Massu tuntuu toispuoleiselta ja itseasiassa vasen puoli näyttääkin jo vähän suuremmalta. 5 tai alle on tällä kertaa ihan todellinen veikkaus! :) Se olisi meidän supermammalle ihana luku. 7 kanssa maito riitti hyvin pari viikkoa ja sen jälkeen jouduttiin joitain pentuja vähän lisäruokkimaan joten jos 5 kanssa maitoa riittäisi sitten paljon pidempään!

Ensi viikonloppuna yritän saada mammasta ja Ennistä ja muistakin kuvia (pitäähän Ennistä saada 2-vuotiskuva) mutta tällä kertaa vähän kesäisiä ilta-tunnelmia meidän mökiltä missä vietin viime viikonlopun :) Kuvat otettu kännykameralla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti