perjantai 2. marraskuuta 2012

Viiu Vipeltäjä

Niin se vain tuli menneenä keskiviikkona 16-viikkoa vauvoille täyteen.

Fiakin lähti vähän yli viikko sitten keskiviikkona. Fia muutti Myyrmäkeen Hennan luo ja kaverinaan Fialla on Tilda-norskityttönen :) Siellä myös kotiutuminen meni helposti. Fia tutki asuntoa häntä pystyssä ja aina välillä vähän katsoi, että "mikä ihme tuolla vähän meidän Nupun näköisellä kissalla on ongelmana" Tilda toivotti Fian tervetulleeksi sihinällä ja murinalla. Tietysti! Tilda on saanut olla talouden valtija jo 3 vuotta ja sitten sinne tulee sellainen hävytön rääpäle, joka ei yhtään väistä eikä välitä vastalauseista! PYH! No seuraavana päivänä siellä jo rymisteltiin menemään ja molemmat tytöt ovat vallanneet Hennan sängyn :)

Joten kotona meillä on sitten enää oman lauman lisäksi Viiu (Viiru). Viiu on rohkaistunut muiden pentujen lähdön jälkeen vähitellen. Tyttö on kipeän tassunsa vuoksi jäänyt vilkkaampien jalkoihin vähän ja jäi sitten aina helposti taka-alalle. No eipä jää enää! Täällä rallataan ja rymistellään sitä tahtia, että tanner tärisee. Tassu siis ei enää ole yhtään kipeä ;) Iltaisin Viiu kiepsahtaa sohvalle meidän viereemme ja Nepo hoitaa Viiua hellästi. Joten pikkuhiljaa taitaa käydä niin, että voimme esitellä Viiun myös osana meidän laumaamme :) Kaunis tyttö ja mielettömän kova kehräämään! ;) Yöksi neito kiipeää sänkyyn viereemme ja siinä sitten tyytyväisenä hyristellään uneen asti :)

Meidän isot kissamme ovat huokaisseet helpotuksesta, kun ne "riiviöt" poistuivat kotoa! Unna alkoi oikeastaan ollakin sitä mieltä, että "jo niiden olikin aika lähteä" kuten myös Enni. Nyt Enni ja Viiu painivat ja leikkivät yhdessä, niinkuin sisarusten kuuluukin. Tietysti Enni myös hoitaa Viiua, mutta ei sen enempää kuin muitakaan meidän kissoja :) Myös Nuppu rallaa pikkuneidin kanssa. Siinä onkin sellainen parivaljakko, mestari ja oppityttö! En tiedä onko tuo jotain saman väristen kissojen sympatiaa, vai miksi Nuppu on niin kovin tyttöön ihastunut :) Voi tietysti olla sekin, kun joku on kerrankin Nuppua kevyempi ja Nuppu voittaa vaivatta painileikit ;)

Kotona edelleen odotellaan Ennin kiiman alkua. Poikakaverisuunnitelmat ovat menneet ihan vähän taas uusiksi Oskarin pissitulehduksen, kiteiden ja löytyneiden kollinelkeiden vuoksi! Mutta onneksi kaikki järjestyi ja Oskari pääsee meidän puolestamme hyvillä mielin nauttimaan kastraattilöllykän päivistä! Ymmärrän kyllä hyvin miten stressaavaa on elää pissivän kollin kanssa. Kyllähän tässä näitä Oskarin vauvoja tulikin jo 2 pentueellista :) ja kotonakin rallaa yksi pikkuneiti... ;) Joten suunnitelmista vähän enemmän, kun Enni tapaa komean sulhasensa! se voi sitten olla viikon tai vasta 6kk päästä! Ihan miten Enni päättää kaipailla poikakaveriaan ;)

Huomenna onkin sitten jännä päivä, kun Aatos, Tassu ja Fia aloittavat näyttelyuransa!
Tarkoitus olisi mennä vauvoja katsomaan, mutta saa nähdä. Yli 38 asteen kuume ja keuhkoputkentulehdus voivat sekoittaa suunnitelmia. Tahdon uskoa, että antibiootit vaikuttavat siihen mennessä ja pääsen pussailemaan vauvoja :) (Omistajien kauhuksi ;) )

Vielä kerran kiitos kauniiden tulppaanien kodeille ihanista kodeista ja hyviä kissanpäiviä kasvavien vauvojen kanssa! :D

Lopuksi vielä pari kuvaa kauniista pikku-Viiusta! (No ei enää niin pienestä)


"Mitä siinä kuvaat, leikitä tai silitä!"

Vauhtiakin löytyy jo vaikka muille jakaa :) (huomaa hurmaavan valkea hännänpää)


1 kommentti:

  1. Tää oli kyllä niin arvattavissa! :D Kaunis neiti, sopii varmasti lauman jatkoksi.

    VastaaPoista