maanantai 12. marraskuuta 2012

Viiru sai ihan oman kodin :)

Jospa sitä kertoisi meidän kuulumisia välillä :)

Kasvattini Nenukan Candy Stripe, eli tuttavallisemmin Karkki oli viikonloppuna näyttelyssä ja sai sunnuntaina ensimmäisen sertinsä :) Onnittelut Karkille ja perheelle! :) Oppiipahan maailma mistä kilpparitytöt on tehty ;)

Myös Puolan tuontipoikani Elrond Sirkad (eli Rontti) oli samaisessa näyttelyssä toisen omistajaperheensä ja sijoitusmammansa Emmin kanssa. Poika valmistui lauantaina Championiksi! :) Hieno valmistujaiskuvakin on kuulemma tulossa, jonka julkaisen sitten kun sen saan käsiini :)

Kotona on vähitellen rauhoituttu vauvojen jälkeiseen aikaan :) Eli isot kissat rallaavat kahta kovempaa ja harrastavat muutenkin kissuuksia... Kuitenkin illalla on ihana istahtaa sohvalle, kun koko lauma rauhoittuu ympärillä ja kotona on aivan hiljaista :) Isot pojat, Unna-mamma ja Enni (-vauva) ovat onnellisia, kun saavat "ihmis-äiskän" huomion ainoastaan itselleen!

Sitten tietysti niitä isojakin uutisia! Viiru-tyttönen, eli Lasting Love löysi ihan oman kodin ja omat ihmiset :) Tyttöä käytiin lauantaina katsomassa ja Viirun ujous ei heitä pelottanut! Viiru itseasiassa tunnin vierailun aikana selvästi rentoutui ja leikin varjolla meni jo ihan lähelle uusia ihmisiään :) Ihanaa, että uudet ihmiset ovat valmiita ottamaan vastaan kaikki haasteet tytön kanssa ja antamaan tytölle aikaa kasvaa luottavaiseksi isoksi kissaksi! :) Viiruhan on todella kaunis ja hyvän kokoinen tyttö, mutta näyttelyissä tyttöä ei tulla näkemään (ellei tapahdu ihmeitä). Tyttö saa viettää rauhallista lemmikin elämää ja kaveriksi Viiru saa melkein samanikäisen mettis-tytön parin viikon päästä. Viiru muuttaa uuteen kotiinsa nyt keskiviikkona :) Joten pari päivää saamme vielä nauttia meidän räpinkäisestä! Tai ei tuo kyllä enää mikään räpinkäinen ole! Viiru on löytänyt vihdoin rallivaihteen ja rallaa asunnossa täyttä häkää! Sitten välillä kehrätään niin mahdottomasti ja tietysti yöksi kiivetään viereen nukkumaan.

Enni ei ole aloittanut kiimaa vieläkään. Saa nähdä mitä tapahtuu, kun Viiru lähtee uuteen kotiin. Viimeksi tänä aamuna Enni pesi Viirua antaumuksella ja Viiru yritti etsiä Ennin massukarvoista tisua... Tietysti kiima tulee juuri nyt viikonloppuna, kun olen pois kotoa. Tai sitten seuraavana, kun Ennin poikakaveri on näyttelyssä. Tai sitä seuraavana, kun olen Oulussa kummipoikaa katsomassa...

Lopuksi vielä kuva meidän kaunottaresta, eli Viirusta :)
1 kommentti:

  1. En malttaisi huomiseen odotella! Tosin on vielä vähän tekemistäkin kotona. "Yllätyksenähän" se tuli, että pitää piilotella muutamat kukkaset korkeammalle ja ne ainokaiset posliinitkin :)

    VastaaPoista