torstai 10. marraskuuta 2011

Väsynyt ja onnellinen :)


Unna päätti tällä kertaa hoitaa synnytyksen aivan toisin kun viimeksi! Viime kerralla tytön levottomuus ja esisupistelut kesti tasan 2vrk ja sitten kaikki 7 puskettiin ulos vrk 66 alta 3 tunnin ja siinä pidettiin välissä taukoakin!

Tällä kertaa vauvat tuli vrk 65. Levottomuus alkoi tasan klo 04.00 ja sen jälkeen ei äiskän annettu nukkua. Lapsivesi tuli 10.00 ja ensimmäinen supistus vasta melkein 1,5h myöhemmin. Ensimmäinen vauva syntyi paria minuuttia vaille 12 päivällä ja viimeinen 18.51. Ja saldona siis se sama tuttu 7 :) 

Unna teki taas tyttövoittoisen pesueen. Ensimmäisenä syntyi kaunis ruskeatäplikäsvalkea (n 09 24) neitonen, sen jälkeen maailmaan ponkaisi mustavalkea (n 09) tytöntyllerö. Kolmantena maailmaa valloitti kilpikonnatäplikäs neitokainen (f 09 24) punaista tältä tytöllä on toinen takajalka, toisessa olkapäässä ja muutenkin vähän jokapuolelta. Neljäntenä ponkaisi meidän "kiintiöpunainen" punatabbyvalkea (d 09 22) joka siis on myös suurin pentu. Viides vauva on myös ruskeatäplikäsvalkea kaunotar (n 09 24) ja kuudentena saimme maailmaan "Enni-kilpparin" eli kilpparivalkean tytön (f 09) hauskasti on tytöllä toinen puoli naamaa punainen ja toinen musta. Vihdoin seitsemäs vauva oli toinen poika. Tämäkin ruskeatäplikäsvalkea (n 09 24).

Unna vaikuttaa onnelliselta ja omistautuvalta emolta taas kerran! Vauvat on kaikki löytäneet tisut :) Nyt sitten peukut pystyyn, että pääsemme taasen näiden ensimmäisten kriittisimpien päivien yli ja kasvattaja voi alkaa hengittämään vähän vapaammin! ;)Hemmolle vielä suuren suuret suukot ja silitykset! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti