sunnuntai 6. marraskuuta 2011

H-hetki lähestyy!

Vajaa viikko (toivottavasti) jäljellä H-hetkeen. Nyt on ollaan vuorokaudella 61 ja maha senkun kasvaa!

Itseasiassa näin jo painajaisia viime viikolla, että pentuja vaan tuli ja tuli ja ne ei loppuneet ollenkaan! No onneksi niin ei käy :) Maha on kuitenkin aika tasainen joten sillä 6-8 veikkauksella ollaan vieläkin liikkeellä. Painoa on tullut 2,4kg ja mahan ympärys melkein 60cm. Tämän näkemäni painajaisen jälkeen sitä lopetti itse jännittämästä pentumäärää ja nyt odotellaan synnytystä hyvillä mielin! :) Vielä olisi 3 päivää töitä edessä. Torstain ja perjantain vietän sitten mammalomaa ja keskiviikkonakin tänne tulee hyvä ystäväni vahtimaan mamman liikkeitä!

Ruokahalu Unnalla on edelleen hyvä ja mamma on aivan rauhallinen. Esisupisteluthan alkoi viimeksi melkein 2 vuorokautta ennen varsinaista synnytystä. Toivottavasti nyt tapahtuisi asiat vähän nopeammin, se oli Unnalle aika rankkaa. Itse synnytys oli nopea tapahtuma. Täytyy siis toivoa, että nytkin menisi kaikki hyvin ja suht ripeästi.

Unna muuttaa tänään omaan "yksiöön" eli pentuhuoneena toimivaan työhuoneeseen. Unnalle on mukavampi olla, kun rouva saa olla rauhassa. Selväsi vähän muiden leikit ja lähentely-yritykset ärsyttää mammaa! Lisäksi ruokamääriä on helppo seurata kun mamma viettää omassa huoneessa aikaa. Toki Unna saa käydä jaloittelemassa ja moikkaamassa kavereita tässä vielä alkuviikon kun niin tahtoo! Synnytyspesän laitan kokoon myös ja sitten ollaan valmiita :) Keskiviikkona muutan mamman kanssa työhuoneeseen nukkumaan :)

Peukut pystyyn, että kaikki menee hyvin ja seuraavat päivitykset kun meillä on jotain kerrottavaa!

Vielä tältä päivältä masukuva :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti