sunnuntai 12. elokuuta 2012

4,5 viikkoa vauvaenergiaa!

Ulkona paistaa aurinko, pesässä tuhisee onnellinen kissaperhe ja itselläni on pieni kesälentsu. Mikä siis parempi tapa levätä kuin istua pesässä, makoilla pentuhuoneen sohvalla ja ihastella pienten kasvavaa pentuenergiaa?

Enni ja Unna on löytäneet ihanan yhteishuoltajuuden. Enni kiepsahtaa Unnan viereen pesään ja siellä sitten maataan sekalaisessa kasassa pentujen kanssa. Liiallinen pissatuskin on loppunut ja vauvat saavat käydä useimmiten ihan itse laatikolla.

Vauvat on mahdottoman suloisia ja aikamoisia syliotuksia! Vauhtia löytyy joskus niin paljon, että "mummia" vähän hirvittää. Varpaaseen olisi mukava yrittää upottaa hampaat ja muutenkin kokeilla rajojaan. Ruoka maistuu jo lautaselta kaikille. Niin ja vessaan osataan tehdä isommatkin hädät :) Pimu on myös reipastunut hurjasti jo nyt ja neitokainen kiipeää syliin usein tutkailemaan maailmaa. Vielä mahtuvat kaikki 5 syliin samaan aikaan. Saa nähdä kuinka pitkään!

Eilen aamulla Ellen massu oli vähän sekaisin. Noh, ei siitä tarvinnut olla huolissaan. Tyttö oli pirteä ja maito maistui. Elle kun on ollut aina ensimmäisenä ja viimeisenä ruokalautasella, joten ei mikään ihme. Sitten illalla Unnan maha meni ensimmäistä kertaa näiden vauvojen aikana aivan kuralle! Unna oli vähän jopa naatti ja vauvojen painotkaan ei oikein nousseet. No sitten lisämaitoa nassuun ja Unnalle vähän massulääkettä sekä loput maidot. Kävin yöllä 2h välein tarkkailemassa tilannetta ja totesin huolestuneeni turhaan. Unna on reipas oma itsensä ja vauvat ylivilkkaita (siis normaalitila). Jotenkin yöllä kaikki tuntuu vaan niin lohduttomalta. Pienten painot on nousseet, vauhtia löytyy ja jätöksetkin on sopivan kiinteitä.

Eilen myös Ellen omat ihmiset kävivät tyttöä katsomassa. No eihän tätä neitoa voi vastustaa :) Elle on löytänyt siis myös kotinsa ja kaverina tytöllä tulee olemaan isosiskopuoli Ruusu-pentueesta Maisa.

Ensi viikon aikana pienten tila kaksinkertaistuu ja sitten pikkuhiljaa lähdetään totuttelemaan koko huoneeseen! Vielä eivät vauvat ole keksineet kiivetä pentupesän päälle (pesä on kankainen kevythäkki, jota pitkin pääsee kätevästi ylös) joten kiire ei ole lisätä vauvojen tilaa.

Sitten vielä näyttelyuutisia ja onnitteluita! Pioni-pentueen Samu (Sword Dance) oli eilen näyttelyssä oman ihmisensä Marian kanssa. Samu valmistui hienosti Premioriksi! Onnea Samu ja Maria PR-tittelistä! Samalla reissulla oli Ruusu-pentueen Helmi (Love's Gift) nuorten luokassa ja tyttö sai mahdottoman hienot arvostelut! Ex1 oli tulos ja se mistä olen mahdottoman ylpeä on tytön käytös :) Helmi venyi hienosti ja antoi tuomarin kopeloida. Onnea Helmille ja Arjalle hienosta näyttelypäivästä ja arvostelusta! :) Saaga kertoilee omassa blogissaan Helmin näyttelyreissustakin.

Loppuun meidän kissaperhe pesässään, eli Unna ja Enni sekä kaikki vauvat sekalaisessa kasassa

Sekä Enni & Elle ja sisarusrakkautta!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti