lauantai 20. heinäkuuta 2013

Pieni purinapoika valtasi sydämemme!

Taas on naurua herskyvä matka takana Varsovaan rakkaan ystäväni Meadowpaws-kasvattajan Merjan kanssa. Tällä kertaa meillä onneksi oli vähän useampi päivä aikaa tutustua itse kohteeseen, vaikka moni arvaa (tietääkin) jo miksi meitä tuo Puolanmaa kutsui...

Lento Varsovaan sujui ongelmitta ja ajallaan. Varsovahan on kaunis ja melko "pieni" kaupunki, joten siellä päässä liikkuminen julkisilla on hyvin ongelmatonta :) Hotelli oli todella siisti, vaikka huonettahan voi aina vaihtaa hotellilla erinäisistä syistä. Vaikka kolmesti... Varsovan vanhakaupunki on todella kaunis ja muutenkin joka paikassa on siistiä. Varsova on edullinen lomakohde. Syöminen ja ostokset ei näin Suomalaisen silmissä maksa paljoa. Jalat on taas kipeät kävelystä ja vatsalihakset herskyvästä naurusta! :) Takaisinlento olikin sitten myöhässä, mikä oli ikävää pienen kissamiehen vuoksi, mutta myös siksi että Merja myöhästyi sen vuoksi jatkolennoltaan. Se onkin sitten jo ihan toinen tarina!

Mutta sitten tietysti se syy, että valitsimme juuri Varsovan lomakohteeksemme... Toimme mukanamme Puolasta mahdottoman kehrääväisen, rohkean ja rakastavan pusupojan :) Olimme taas etsineet jo hetken uutta poikaa Merjan kanssa, kun tämä komea pieni mies varasti sydämemme! Olemme vaihdelleet viestejä kasvattajan kanssa jo pitkin kevättä ja tiistaina taas vatsan pohjassa tuntui tuttu jännitys kun odotimme vihdoin näkevämme pikkumiehen! Ja onhan tuo kaikkea mitä olimme odottaneet ja luonne vähän enemmänkin! Ikar asuu tuossa naapuritalossamme sijoituksessa ja tulemme käymään pojan kanssa nyt ensin näyttelyissä. Seuraamme kehitystä ja toivottavasti sitten jonain päivänä hän tapaa pari tyttöämme :)

Kiitos Merja taasen mahtavasta matkaseurasta! Parempi, että meitä taas oli matkassa kaksi eikä vain yksi ;) "Or we can just change the room, again, Please"

Thank You Inna and Monika for trusting us our darling purring Ikar! He's everything we hoped him to be and little more :) 

Ikar Dumny Kot*PL "Peikko"




1 kommentti:

  1. Ihanaa että siellä elämä jatkuu :) Komea söpöläinen kuvassa! Halauksia sinne <3 t. Hanna

    VastaaPoista