lauantai 8. lokakuuta 2011

Marrasvauvoja tulossa!

Kai sitä voi jo itselleen ääneen myöntää, että meille on tulossa vauvoja :) Ainakin Unnalle. Unnalla on raskautta takana 4 1/2 viikkoa ja massu on jo "soman" pyöreä. Painoa on tullut lisää kammottava määrä! 650g! Joka on 150g enemmän kun viimeksi tähän aikaan raskaudesta. Tahdon uskotella itselleni, että tyttö oli vaan todella hoikassa kunnossa ennen astutusta ja nyt kerätään massaa... Toisaalta ei se uskottelu tuottanut viimeksikään tulosta ja saimme silti 7 vaikka toivoin kovasti 5, joten pelkään pahinta (7 ylöspäin) ja toivon parasta (alle 6). Toisinsanoen olen iloisesti yllättynyt, jos sieltä tuleekin pieni pentue. Mutta varaudun myös henkisesti isompaankin määrään. Toisaalta onhan tämä jo toinen raskaus, että kyllähän se massu pyöristyykin vähän nopeammin. Joten yritän jättää kaikki mahdolliset tiineyskalenterit oman onnensa nojaan, missä sanotaan että maha alkaa pyöristyä 5-6 viikon kohdalla. Unnalla se pyöristyminen alkoi viimeksikin jo 4 viikon jälkeen. No laskettu aika on marraskuun puolivälissä, joten sittenhän sitä viimeistään tietää montako on tulossa :)

Unna on ollut tässä raskaudessa todella erilainen, kuin viimeksi. Ruokahalu on tosin samanlainen, eli valtava! Mutta rouvan mielialat heittelevät kyllä ihan laidasta laitaan. Yhdellä hetkellä täällä on erittäin hellyydenkipeä rakastava Unna ja toisella sellainen mäkäräpä-täti jolle ei kelpaa mikään ja kaikki asiat on huonosti maan ja taivaan välillä! Tiedä sitten johtuuko se tuosta pitkästä tauosta kiimoissa, jonka aikana Unna käyttäytyi ja alkoi näyttämäänkin jo ihan kastraatilta, että hormoonit vähän raskauden myötäkin heittelee...

Saaga sen sijaan antaa meidän odottaa tietoa vauvoista. Aluksi näyttikin todella lupaavalle ja paino nousi ja Saaga oli muutenkin seesteisen onnellinen, mutta nyt ei ruoka maistu, paino on laskenut ja tytöllä on ollut taas vähän levottomia öitä, niin kuin muutenkin kiiman alkaessa. Tisuissakaan ei ole muutoksia havaittavissa. Toivomme tämän kaiken johtuvan raskaushormoneista ja jos tytöllä on vähän pahoinvointia, mutta ainakaan masussa ei montaa vauvaa ole ja olemme alkaneet pelätä, että ei ole ollenkaan ja kiimahan sieltä on tulossa. No sunnuntaina tulee vasta 4 viikkoa, joten odottelemme rauhassa! Sitten sitä vaan ajellaan uudelleen Oskaria tapaamaan! :) Täytyy nyt toivoa, että mikäli se kiima tulee niin se tulisi nopeasti! :D Näitä vauvoja odotetaan kuitenkin kovasti!

Lopuksi vielä kuva meidän mammasta ja "hähää enpäs kerro montako sieltä on tulossa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti