tiistai 25. lokakuuta 2011

Massun kasvua seuraillessa...

Tänään menossa n. vrk 49. Vielä vähän päälle 2 viikkoa synnytykseen. Massu kasvaa entistä tahtia. Painonnousu 1,7kg ja mahan ympärys 54cm. En edes enää arvaile montako siellä on. Luultavasti siellä on monta ja kohtahan se nähdään! Pärjättiin me viimeksikin 7 pienen kanssa, joten kaikki sen alle menee, kunhan ei kovin paljon menisi yli ainakaan! Ensi viikolla saan emonmaidonvastikkeen, pesä nostetaan pystyyn viikon päästä ja vaa'asta pitää vaihtaa patteri, mutta muuten ollaan valmiina koetokseen!

Ensimmäiset potkut tuntuvat jo :) Onhan se aika söpöä, kun laittaa käden Unnan mahaa vasten ja siellä alkaa selkeästi Alieneiden Zumba-tunti, mutta ei se varmasti ole kovin kivaa meidän Tankin mielestä! Unna kehrää kyllä todella paljon ja tahtoisi olla sylissä kovasti. Ilmeisesti vauvat siinä sylissä hiljenevät ja mammakin saa vähän levätä.

Unna makoilee taas mahdollisimman viileällä alustalla ja hassusti mahallaan, aivan kuten viime raskaudessa! Aina välillä mamman häntä vispaa ja korvat kääntyy luimuun, kun masussa oikein zumbaillaan! Onhan tuota massua taas ihana katsoa ja oikeastaan nyt tästä raskausajasta olen osannut nauttia ihan eri tavalla, kun asiat ovat jo tuttuja eikä tarvitse kokoajan jännittää mitä tapahtuu nurkan takana! :)

Saaga aloittelee ilmeisesti juoksua, joten saimme vihdoin varmistuksen siitä, että ei siellä nyt tällä kertaa ollut pieniä kissanalkuja. Saaga ja Oskari viettävät uusinta lemmenlomaa kunhan vaan juoksu tulee kunnolla päälle! :) Peukut pystyyn, että tällä kerralla onnistuu!

Lopuksi vielä pari kuvaa meidän mamma-massusta :)

Lempiasennossa mahallaan. Tämä on viikon vanha kuva, joten massu ei ihan pääse oikeuksiinsa :)

Sitten pari maha-kuvaa tältä päivältä :)




2 kommenttia:

  1. Ja sä luulet (toivot) että tosta massusta tulis VAAN viis! :D Voi Unna parkaa, jaksamista loppuraskauteen :)

    VastaaPoista
  2. No mutta toiveita ja tavoitteita on aina hyvä olla! ;) Kyllä mä olen luovuttanut jo hetki sitten ja hyväksynyt sen, että ei siellä viittä ehkä kuitenkaan ole! (Tosin en pety, vaikka olisikin...)

    VastaaPoista