sunnuntai 30. lokakuuta 2011

"Vaappu"

Maha kasvaa ja kasvattajan painajaiset pentumäärästä lisääntyy! Painoa oli eilen tullut 2,1kg joka siis on jo enemmän kun viimeksi synnytyksen hetkellä ja nyt on vielä vähän alle pari viikkoa H-hetkeen jäljellä. Unna vaappuu eteenpäin ja lösähtää vähän väliä makoilemaan mahdollisimman viileälle alustalle. Ruokaa menee myöskin tytöllä ihan käsittämätön määrä! Mikä on kyllä hyvä, sillä ainakin on vauvoilla kasvulle energiaa! :) Toiveissa on se 7, sillä maha näyttää olevan hieman toispuoleinen!

Saagalla alkoi torstaina kiima ja Oskari tuli perjantaina lemmenlomalle Saagan luo Hämeenlinnaan! :) Vielä ei ole astumisia tapahtunut, vaikka Saaga kovasti itseään tarjoaakin. Oskari on enemmän keskittynyt pitämään armaansa puhtaana. Toivottavasti rakastavaiset löytäisivät yhteisen sävelen ja saisimme niitä astumisiakin :) Ainakin meillä on peukut pystyssä! Saagan omassa blogissa: http://saaganeidon.vuodatus.net/ 
on kauniita kuvia rakastavaisista! Kiitos Arja, että annat rakastavaisten viettää teillä lemmenlomaa ja kiitos Katja, että toitte Oskarin kyläilemään!

Saagan kotona tapahtuu muutenkin tytölle "jänniä" asioita. Saagan paras ystävä Niehku kävi eilen Arjan kanssa ultrassa ja onhan siellä mahassa pieniä koiranalkuja useampiakin! Tai no eihän tämä niin uutta ole Saagalle. Yksi pentue Saagan aikana siellä onkin jo ollut joille Saaga opetti kunniallisten alamaisten taitoja! Rotuna on paimensukuinen lapinkoira ja Nereaneidon kennel sijaitsee Hämeenlinnassa. Joten siis mikäli sellaisen hankkiminen on ollut harkinnassa niin yhteydet Saagan omaan ihmiseen Arjaan :) Nämä pennut ovat myös tottuneet kissoihin! Lisätietoja Kennelin omilta sivuilta http://nereaneidon.vuodatus.net/

Itsellekin on myös mukava ja mielenkiintoista päästä  seuraamaan pienten koirien elämäntaipaleen alkua! Niehkulle ja Arjalle kuitenkin paljon jaksamista ja Niehkulle tietysti Extra-suukot ;)

Lopuksi taas pari kuvaa meidän "vaapusta"




2 kommenttia:

  1. Huh mikä maha <3 Varmaan tuo 7 on ihan hyvä "toive", toivottavasti ei ainakaan montaa enempää tupsahda :)

    VastaaPoista
  2. Samaa toivotaan täällä! :D Siitä meidän supermamma selviytyi viimeksikin ihan hyvin :)

    VastaaPoista