keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Vauvakuulumisia

Unnalla on nyt raskaus edennyt vähän yli puolivälin. Ollaan n. 42-vuorokaudella. Painoa on tullut melkein 1,3kg ja masun ympärys on 51cm. Molemmat ovat edellä edelliseen raskauteen verrattuna. Toisaalta Unna on muutenkin suurempi kuin edellisten pentujen aikaan, että jännä nähdä mitä sieltä putkahtaa. Ensin massu näytti olevan hyvinkin tasainen, mutta taitaa se sittenkin olla vähän toispuoleinen. Joten veikkaus on optimistisesti 7. Olen edelleen hyvin tyytyväinen jos vauvoja tuleekin vain 5. Vähän tuntuu olevan tytöllä tukalat oltavat ja massua pitää pestä vähän väliä. Pikkuhiljaa alkavat pienet pitää jytää massussa!

Saaga panttaa vieläkin tietoa raskaudestaan. Kävin viikonloppuna tyttöä katsomassa ja vaikka kiimaa ei olekaan alkanut niin painokaan ei kyllä nouse eikä tisuissa ole oikeistaan merkkejä muutoksista. Silti tahdomme toivoa astumisen onnistuneen ja pidämme peukkuja, että siellä olisi edes pari vauvaa :) Perjantaina olisi tarkoitus käydä taas tyttöä "kopeloimassa".  Jos sitten olisimme asiassa asteen viisaampia!

Eipä tässä paljon muita kuulumisia ole. Yritän tehdä töissä pitkää päivää, jotta on sitten vauvojen kanssa vähän enemmän aikaa. Sain onneksi tältä lomaviikoltani siirrettyä pari päivää Unnan synnytyksen aikoihin, että voi sitten olla "mammalomalla" vähän pidempään :)

Pojat voi hyvin, Jättikselläkin tuntuu olevan kaikki taas kohdallaan alkavasta nivelrikosta, dementiasta ja kuuroudesta huolimatta. Poika elelee onnellista elämää! Enni on kasvanut ja painaa melkein 4,4kg. Muutenkin tyttö on kehittynyt kovasti. Tosin kovasti tällä hetkellä vieraat paikat pelottaa joten seurailen kehitystä ja päätän astutuksen suhteen asioista vasta kun tyttö on vielä vähän aikuistunut.

Lopuksi vielä "mummeille" kuva Unnan söpöstä vauvamassusta :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti