tiistai 20. joulukuuta 2011

5 viikkoa - ja kaikki esteet ylitetty!

Näin joulun aikaan tuntuu, että aika loppuu kesken! Sitä tahtoisi viettää vauvojen ja omien isojen kissojen kanssa kaiken ylimääräisen ajan ja tuntuu, että tämä blogikin jää vähän vähemmälle. 

Vähän vauvojen kuulumisia kuitenkin!

5 viikkoa ylitettiin viime torstaina. Vähän sitä ennen ylitettiin jo kaikki aidat ja pienet valtasivat koko pentuhuoneen! Yksi aamu kun tulin tuomaan ruokia oli kaikki pennut pesän aitojen ulkopuolella, joten mitä niitä aitoja sitten turhaan enää pitämään! 

Vessassa osataan käydä hienosti jo. Niin omassa, kuin isojen kissojenkin vessassa! Ruokiakin on vähitellen kokeiltu vähän muutakin, kuin ihan pelkää kananjauhelihaa. Possunjauheliha kermaviilillä on varsinkin pienten herkkua! Myöskin vauvakissojen kuivaruoka maistuu pienille hyvin!

Nyt jo juostaan, kiivetään ja vähän hypitäänkin! Viikon verran on huoneen oven korvannut verkko-ovi ja pikkuhiljaa meidän Rinsessa Enni on myös uskaltautunut pentuhuoneeseen pieniä katsomaan. Ennikin on vielä niin nuori, että on kiva seurata sitä painia ja leikkiä ja pikkuisen ehkä tekisi itsekin mieli mennä leikkiin mukaan! Nepo tietysti käy pieniä hoitamassa ja pesemässä. Välillä vähän intoudutaan leikkimäänkin, mutta sen toki estän vielä. 7kg vs. 700g ei ole ihan reilu vastapari.

Kaikenlaista elämää on taas opeteltu, pennunkatsojatkin on otettu kivasti vastaan ja pienen alkujännityksen jälkeen kaikki pienet on uskaltautuneet painileikkeihin vieraiden silmien alla! Ihan hirvittävän rohkeita ja ihmisläheisiä nämä vauvat ovat! Verkko-ovelle kipitetään hurjasti miukuen kun tulen töistä kotiin tai aamulla kun herään! Ehkä ensi viikolla käydään sitten jo tutustumassa vähän "isoon" maailmaan myös :) Tällä hetkellä pienet asettautuvat riviin ovelle ja selvästi juoni on se, että jos kaikki juoksee samaan aikaan niin kasvattaja-mamma ei ehdi saada jokaista kiinni! 

Lisäksi meillä on taas pienten kanssa ollut vähän keskustelua siitä saako mamman jalkoihin hyökätä, pohkeesta purra tai muuta mukavaa! No onneksi tässä on aikaa oppia pois pahoilta tavoilta ennen kuin lähdetään omiin koteihin!

Rekisteröintipaperitkin on lähteneet ja nyt sitten odotellaan, että saadaan ne viralliset keltaiset kirjat pienistä. Sitten meillä on ihan virallisestikin rekisteröityjä norjalaisia metsäkissoja!

Taika, Ressu, Karkki, Helmi ja Poju ovat löytäneet ihan omat kodit ja ihmiset. Milja on alustavasti varattu ja Miljaa  tullaan katsomaan Joulun aikaan. Sonja on vielä vailla sitä ihan omaa kotia. Vaikka ensisijaisesti nämä ihan lemmikeiksi ja rakastetuiksi perheenjäseniksi myydään niin Sonjan kanssa olisi pieni toive, että tyttöä tuotaisiin aina välillä näyttelyyn. 

5-viikkoiskuvat löytyy taas tutusti kotisivujen Pennut-osion kautta.

Jouluaattona tai joulupäivänä on pienistä luvassa uusia kuvia ja kuulumisia! Saa nähdä miten rauhallinen Joulu meille tulee tämän lauman kanssa! ;) 

Tämä Helmin ilme ehkä kertoo kaiken pienten Joulusuunnitelmista! Terveisiä vaan Saaga-siskolle ja Arja-mammalle... Täällä opetellaan kovasti kissamaisia taitoja, että Prinsessa pärjää Saaga-kuningattaren kanssa! ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti