torstai 27. syyskuuta 2012

11-viikkoa... Vielä vähän aikaa rallikissojen elämää!

Taas on vierähtänyt yksi kokonainen viikko. Aika juoksee eteenpäin aivan liian lujaa. Enää kolmisen viikkoa ja ensimmäiset pienet alkavat muuttaa kohti omia kotejaan! Aivan uskomatonta, minne tämä aika on kadonnut?

Kaikki vauvat ovat kasvaneet hurjasti ja kehittyvät päivä päivältä! Ralli on erittäin kova vieläkin, mutta samalla pienet alkavat löytää omat paikkansa elämästä :)

Tässä olen jo useamman viikon ihmetellyt mihin meillä katoaa aina toinen pari sukista. No sekin selvisi... Olenkin jo epäillyt hetken aikaa meidän pientä termiittiä (ja varpaan surmaa) Tassua ja oikeassahan tuo epäilys oli! Tassu varastaa likaisia ja puhtaita sukkia. Useammankin kerran on asunnosta etsitty sukkapareja. Tassu nukkuu viattoman näköisenä lampaantaljan päällä, vain hyökätäkseen pahaa aavistamattomien varpaiden kimppuun! Mainio pieni Gremlins!

Aatos, Fia ja Elle ovat löytäneet tiensä meidän sänkyymme. Yhtäkään yötä ei nukuta ilman, että vähintään nämä kolme ovat sängyssä (enää ei tapeta sänkyhiiriäkään kuin ihan vähän vaan nukkumaan mennessä). Useimpina öinä sieltä löytyy Tassu ja Viirukin. Siihen kun lisätään erinäinen määrä aikuisia kissojamme niin välillä sängyssä on ahdasta!

Oikeastaan kaikki vauvat ovat todella reippaita ja noh, rallikissoja. Aivan ihania sellaisia! Kaikki kehräävät ihmis-mummille minkä ehtivät ja keikistelevät varsinkin ruoka-aikaan. Ruokakin maistuu hyvin :)

Viiru etsii edelleen omia ihmisiään. Eikö kukaan kaipaa pientä mustavalkeaa tyttöä elämäänsä? Viiru on aivan ihana pieni neiti. Itseasiassa pentueen rauhallisin ja harkitsevin! Viiru rallaa kyllä muiden mukana, mutta vähän vähemmällä voimalla! Viiru on myöskin ehkä maailman kovin kehräämään! Kun tytön rukki lähtee käyntiin niin se varmasti kuuluu koko asunnossa! :)

Aikuiset kissamme alkavat selvästi kaipaamaan jo vähän "omaa rauhaa". Kovasti nuo hoitavat ja leikittävät pieniä, mutta mukava olisi välillä olla ihan vaan "oman" jengin kesken. Kaksipiippuinen juttu siis. Toisaalta en ikinä tahtoisi luopua pienistä ja itku tulee varmasti, kun pienet lähtevät. Toisaalta taasen on ihanaa olla vain meidän isojen kissojen kanssa ja antaa kaikki heidän ansaitsemansa huomio sinne minne se kuuluu.

Kuvia pienistä tulee kotisivuille viikonlopun aikana. Myös muita uutisia päivitellään viikonlopun mittaan. :)

Lopuksi kuitenkin kuvat meidän kaunottaresta! Viirusta :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti