keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

2 viikkoa elettyä elämää

Taas on yksi viikko mennyt aivan hujauksessa! Vauvat on kasvaneet hurjasti, silmät on kaikilla avautuneet ja motorisia taitoja kehitellään kovaa vauhtia :) Tuntuu hurjalle, että nuo pienet otukset jotka nyt vapisevin ja horjuvin askelin möngertävät eteenpäin, voivat käydä jo ihan itse pissillä viikon päästä! :) Nyt kun tuo eteneminen on vielä aikamoista mönkimistä! Silti joka päivä vauvoista huomaa enemmän ja enemmän kehitystä :) Toisaalta näiden vauvojen kanssa tuntuu, että lähdetään liikkeelle hiukan hitaammalla tahdilla kuin kaksi edellistä pentuetta. Voi johtua siitä, että vauvoja on vain se 5 joten Unnalla riittää aikaa kaikille enemmän ja tissipaikkojakin on ruhtinaallisesti! ;)

Kaikilla pienillä painonnousu hidastui vuorokaudeksi siinä vaiheessa, kun silmiä availtiin. Kuitenkin paino on koko ajan ollut nousussa ja vauvat on olleet ihan tyytyväisiä, joten lisäruokaa ei ole tarvinnut todellakaan antaa! :) Varsinkin pikkuneiti Ladyllä paino nousi parinakin päivänä todella vähän, nyt kuitenkin otetaan jo taas kovaa vauhtia muita kiinni :) Ladyllä paino nousikin vain 70g, mutta kaikilla muilla ollaan lähempänä 100g nousun kanssa. Ehkä tässä pikkuhiljaa uskaltaa huokaista helpotuksesta.

Unna viihtyy pesässä, vaikka onkin kuuma. Mamma on halunnut vähemmän jaloittelemaan tuonne toiselle puolen näiden vauvojen kanssa. Siellä käydään vaan pikaisesti piipahtamassa ja toteamassa, että "aha, kaikki paikallaan" ja sitten pitääkin tulla jo vauvoja hoitamaan. Nytkin tuossa vieressä kuuluu pesästä tyytyväinen pieni kehruu <3

Rontti läksi tänään illansuussa kohti Oulua ja omaa kotiaan. Enni muisti taas miksi sitä kiimaa EI pidä aloittaa. Ennin mielipide poikakaveriehdokkaasta on suorastaan painokelvotonta... Siivottuna se menee suunnilleen näin "....... pahan hajuinen nilkki, painu ........ ja pysy siellä" Sen sijaan Enni löysi taas sisältään emon ja nyt tytön pitääkin päästä ihmis-äiskän kanssa vauvoja katsomaan ja kyllä niitä voisi vähän pestäkin <3 Saa nähdä odotellaanko tässä nyt sitten kiimaa se 8-9 viikkoa milloin Enni aloitti viimeksikin vieroittamaan Unnan pentuja.

Lisäksi saimme tänään Jättiksen uurnan kotiin. Jättis on nyt kotona, minne Jättis kuuluukin. Uurna on Lakun uurnan vieressä. Nyt on rauhallisempi olo.

Vauvoista on tänään julkaistu 2-viikkois yksittäiskuvat. Yhteiskuvia ei ole, sillä en tosiaan tahdo käyttää salamaa nyt kun silmät ovat juuri avautuneet. Ensi viikolla sitten taas :) Pienillä ei ole vielä mitään statuksen kohdalla siitä yksinkertaisesta syystä, että ovat vielä niin pieniä ja tytöt ovat tarkkailussa josko jostain/joistain tytöstä tulisi aikanaan emoja itsekin ja pojankin suhteen on mietintämyssy päässä...

Lopuksi vielä kuitenkin yksi kuva kasvavasta kasasta ja meidän pikku-musta "Pimu" söpöilee :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti